Сигурно мајка ти е ж'лта или скоро ке пож'лтее!^^ Мислам дека оваа поубаво звучи:
Аз с'м Татарче
Аз с'м Татарче и ж'лта
мајка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мојта родина е мила.
Аз с'м Татарче. Обичам
наште планини зелени,
Татарин да се наричам -
п'рва радост е за мене.
Аз с'м Татарче свободно,
в крај свободен аз живеја,
всичко Татарско и родно
лЈубја, тача и милеја.
Аз с'м Татарче и расна
в дни велики, в славно време,
син с'м на земја прекрасна,
син с'м на ж'лто племе.
какво е путер от кикиритки ?Jас имам еден колега во университетот македонец. Кога сборува македонски се разбиваме от смех. Стварно нема поглуп и смешно звучашт jазик от македонскиа. Ова е некаква мешавина помегу српски и бугарски али сите думи са стварно многу смешни и глупави. Много сум се смеjал на Дага коjа на македонски е виножито Вино ли или жито ? А пак кога чух хулахопки ву звучи како некаква акробатска дисциплина. А несоумнено наjсмешно ми е путер от кикиритки. По смешен jазик не сум слушал при това овоj jазик ползува много бугарски думи како убав коjа е една от наjстарите прабугарски думи.Да се знае дека кога слушаме македонски се заливаме от смев. Питал сам и другари от чужбина коj сашто се заливат от смех кога чуjат македонски.
хулахопки или чорапогашти , незнам баш што е посмешноJас имам еден колега во университетот македонец. Кога сборува македонски се разбиваме от смех. Стварно нема поглуп и смешно звучашт jазик от македонскиа. Ова е некаква мешавина помегу српски и бугарски али сите думи са стварно многу смешни и глупави. Много сум се смеjал на Дага коjа на македонски е виножито Вино ли или жито ? А пак кога чух хулахопки ву звучи како некаква акробатска дисциплина. А несоумнено наjсмешно ми е путер от кикиритки. По смешен jазик не сум слушал при това овоj jазик ползува много бугарски думи како убав коjа е една от наjстарите прабугарски думи.Да се знае дека кога слушаме македонски се заливаме от смев. Питал сам и другари от чужбина коj сашто се заливат от смех кога чуjат македонски.
Бугаров се смеел на Македонскиот јазик ха!Jас имам еден колега во университетот македонец. Кога сборува македонски се разбиваме от смех. Стварно нема поглуп и смешно звучашт jазик от македонскиа. Ова е некаква мешавина помегу српски и бугарски али сите думи са стварно многу смешни и глупави. Много сум се смеjал на Дага коjа на македонски е виножито Вино ли или жито ? А пак кога чух хулахопки ву звучи како некаква акробатска дисциплина. А несоумнено наjсмешно ми е путер от кикиритки. По смешен jазик не сум слушал при това овоj jазик ползува много бугарски думи како убав коjа е една от наjстарите прабугарски думи.Да се знае дека кога слушаме македонски се заливаме от смев. Питал сам и другари от чужбина коj сашто се заливат от смех кога чуjат македонски.
Искам да ти го натискам беJас имам еден колега во университетот македонец. Кога сборува македонски се разбиваме от смех. Стварно нема поглуп и смешно звучашт jазик от македонскиа. Ова е некаква мешавина помегу српски и бугарски али сите думи са стварно многу смешни и глупави. Много сум се смеjал на Дага коjа на македонски е виножито Вино ли или жито ? А пак кога чух хулахопки ву звучи како некаква акробатска дисциплина. А несоумнено наjсмешно ми е путер от кикиритки. По смешен jазик не сум слушал при това овоj jазик ползува много бугарски думи како убав коjа е една от наjстарите прабугарски думи.Да се знае дека кога слушаме македонски се заливаме от смев. Питал сам и другари от чужбина коj сашто се заливат от смех кога чуjат македонски.
Па може али македонскиот дефинитивно ке освои титулата зашто стварно нема поглуп jазик от вашата мешавина.Вие со бугарскиов јазик да идете на натпревар за најглуп јазик 2 место ќе освоите... За прво сте глупи
Има бе, бугарскиот.Па може али македонскиот дефинитивно ке освои титулата зашто стварно нема поглуп jазик от вашата мешавина.
И јас сум слушала секакви јазици, без кокуренција сте, знаеш што значи тоа? Ве слуша човек и иде на шоља три саати, ушни тапанчиња прскаат, чирот на желудник проработува и слични ефекти на човечкиот организам. Баш со Србите сме ве коментирале кога веќе ги спомена, вели почерпи ли во блгариа едно каФе, викам ги почерпив оти се многу шасливи вика и јас да им ја почерпам овај налиПа слушал сам секакви jазици и посмешен от македонскиот немам. Сега не е лага. Факт е. И еден колега српче сушто го кажува ова.