Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше еден клип на вбох7 за зашто циганиве ги пуштаат коњите на автопат.Го прашуваат малово циганче:Еми зашто ги пускате коните на пта?Еми те могат да правјат какво искаат,ако ги блснат ште ги правим ќофтета![]()
По национализмот, најмногу смешен е јазикот ви личи на Франкенштајн-турски + српски + термини од латински и грчки со основа јазикот на баба ми (родена 1904 на 10км од Ќустендил)Ако сакаш да знаеш за шмизла исто така викаат и прчла или со други зборови секако ги викаат само не по име
И уште нешто како што на вас ви се смешни како зборат така и вие на нив сте им смешни![]()
Омразата чуда прави!По национализмот, најмногу смешен е јазикот ви личи на Франкенштајн-турски + српски + термини од латински и грчки со основа јазикот на баба ми (родена 1904 на 10км од Ќустендил)
жив Прованс
Ова се нарекува иронија, туку јазикот на омразата е македонскиот. Пушти пребарувач да бара Бугари во кој сакаш македонски форум и прочитај пред да пишуваш за омразата. Патем колку ти си Македонка толку сум и јас-тажно "пријателите можете да изберете но роднините не"Омразата чуда прави!
Лошо си ме разбрал но како и да е. Многу добро знам што пишуваат Бугарите по Македонските форуми и многу добро знам што зборат во Бугарија за Македонија, многу пати и сум се наоѓала во ситуација да ми солат памет за Македонија но што да правам, да земам да се расправам со нив или да им ја прераскажувам македонската историја? Колку што сум Македонка толку сум и Бугарка за мене и двете држави ми се татковина и ич не ми е гајле дали јазикот е Македонски или Бугарски.Ова се нарекува иронија, туку јазикот на омразата е македонскиот. Пушти пребарувач да бара Бугари во кој сакаш македонски форум и прочитај пред да пишуваш за омразата. Патем колку ти си Македонка толку сум и јас-тажно "пријателите можете да изберете но роднините не"
Инатебетимаје погодно дасеправишдекане разбираш, аможеиgoogle translateдаевиновен.Насочувах теконмислењата наМакедонцитеза Бугарите.ДориодАрапиможеш даслушнештрезвенимислење заЕвреите, аод мислењата нажителите нар.Македонија заБугаритеразбирашдека сеполоши и однационалсоцијалиститенаХитлер.Дане биЈозеф Гебелсуштедае живи да еминистервоР.М.Прашувашлидалиимана светотдругидветолкублискиземјисо толкувештачкиконфликтимеѓу нив,а којгииницира прашувашлисе?ВМакедонија имаатсите одговори, но винедостасувапрашања.Никој не може даживее безпријатели,а виебаратесамоврагове.Имателошисоседи?Апрашувателикакоизгледатево нивнитеочи?Ако напиша горното на б'лгарски ште го разбереш по-добре но това тук е забранено ???Лошо си ме разбрал но како и да е. Многу добро знам што пишуваат Бугарите по Македонските форуми и многу добро знам што зборат во Бугарија за Македонија, многу пати и сум се наоѓала во ситуација да ми солат памет за Македонија но што да правам, да земам да се расправам со нив или да им ја прераскажувам македонската историја? Колку што сум Македонка толку сум и Бугарка за мене и двете држави ми се татковина и ич не ми е гајле дали јазикот е Македонски или Бугарски.