Football Manager 2012 - Општа дискусија

Г

Гучи

Гостин
Дали и другите што играте ПЛ мака мачите против Блекбурн?
Со ниеден тим немам проблеми како со нив, ме убиваат со голови од прекини, Педерсен минимум по 2 асистенции од корнер или аут, Петровиќ и Дан со глава ме газат.
Рубен Рочина редовно ми дава барем еден гол :pos:
И обично некој играч ако нема даено гол подолго време (нели пишува пред мечот) обавезно ми дава мене :tapp: :icon_lol:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Дали и другите што играте ПЛ мака мачите против Блекбурн?
Со ниеден тим немам проблеми како со нив, ме убиваат со голови од прекини, Педерсен минимум по 2 асистенции од корнер или аут, Петровиќ и Дан со глава ме газат.
Ја брат со Челси си напрев ептен јак тим така да Блегбурн добија петарда сигурно имам 14 утакмице а едно 40 гола :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И обично некој играч ако нема даено гол подолго време (нели пишува пред мечот) обавезно ми дава мене :tapp: :icon_lol:
И мене ми створи комплекси тој Рочина, најгаден тим се на менаџеров тие. Убаво С Ман си ги зеде нив да игра, нема кој да му квари успех сега :pos:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Од ко ми замина телено К.Велкоски во Шериф ..за скромна плата од 900$ неделно а јас му нудев да го продолжи договорот и му нудев 4000 неделно и плус капитен да биде .. се молев да ми се паднат шериф во квалификации за лига на шампиони .. и ете ја поминав прво Спарта Прага со вкупен резултат 5-2 и сега играм со шериф ке оставам сс кога ке ги понижам !​

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ќути, комплекси имам од "first goal ever for..." и "first goal of the season".

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Kako што напоменав ке ставам слика кога ке ги понижам .. еве само од на домашен терен а за на гости не знам .. али како и да е ке поминам во следната рунда :D FK Rabotnički v Sheriff (Split View).png

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ја започнувам 3тата сезона со Реал Овиедо во Примера и квалификации за Европа Лига. Како? Епа вака.

Ја завршив 3тата лига во Шпанија, нешто што и се очекуваше со тимот, кој беше посилен од екипите но беше неочекувано што беше без ниту 1 пораз, доста доминантно.

Одам втора сезона во втора лига и повторно успех! Промоција во Примера и тоа доста неочекувано од прва сезона, станувам шампион и повторно без ниту 1 пораз! Оваа сезона се засилив со неколку играчи, 99 посто од нив играчи без клуб и успеав да поминам екипи кои беа доста посилни од мене, кога ќе се видат тимовите.

Но оваа сезона не беше успешна само по ова. Како што спомнав, се пласирав во Европа Лига. И тоа преку купот! Успеав да стигнам до финале, и тоа преку екипи како Нумансиа, Р. Сосиедад, Севиља и големиот, прескап и шампион во таа сезона - Реал Мадрид!

Во финалето, како што се гледа, се сретнав во Барселона и тие поштено ме згазија и мојата авантура во купот, заврши во финале. Барселона победи во Примера, директен пласман во ЛШ и со пласманот во финале, Р. Овиедо се пласираше во Лига Европа.

Тимот не ми е фантастичен, тешко и да знаете некој од нив. Ману Бусто ми е машина за голови и најдобар играч во тимот. Рибас е голманиште, го земав како слободен играч во првата сезона и сеуште никој не може да го тргне од голот. Сантиаго Гарсиа, исто слободен играч, порано играл во Палермо, но кога дојде во мојот тим, стана профи лев бек со многу асистенции. Lequi, капитенот, е најдобар централен бек во тимот а Олегер, игра како во најдобрите денови во Барселона. Аитор Санз е приказна за себе, играч кој игра многу сезони пред тоа во Р. Овиедо, и стварно не заслужуваше да биде во тим во толку ниска лига. Круно Иванчич го земав од Д. Загреб и како 19 год. играч - стварно е одличен. Другите се горе, доле просечни играчи но ми играат добро во тимот и иако не се од калибарот на играчи од Примера - не би ги сменил.

Сега идеме во Примера, условот ми е да опстанам во лигата, во Лига Европа сум 1 коло пред групната фаза, па ќе видиме понатаму.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Удри по багираните французи.
Ибраими и Ѓуровски доминираат, посебно овој вториов. Сега го бркам Трајковски да го донесам од Белгија.
Купувам само играчи од екс-ју, иако имам и 3 „странци“(2 Бразилци и еден Бугар).

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Вака , гледам дека се нервирате нонстоп што прашуваат за кракови и др работи , него мене ме интересира нешто друго.
Е сега јас ја спуштив играта од замунда Скидров што е торентот , инсталирав , е сега тој фолдерот што вика да се копира каде што е инсталирана играта нигде го нема во торент фајловите.Незнам од кај да го најдам, без тоа нити ми ја пушта играта ни ништо ... Ако сакате , бидете љубезни и помогнете ми :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Може не си го селектирал да се спушти со торентот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom