Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Јас со вардар почнав да играм,ама многу глупо е направено тоа со финансиите.Ми даваат на пример 30к за плати,сум потрошил 20к и секој месец идам во минус со буџетот.Ниту некој плаќам на рати ни ништо.После 3та сезона ми го праат тимот semi-pro и иди земи асален играч да те видам.
Сеа се мислам со кој тим да почнам...
Затоа оди разговарај со со газдите да ти ги прошират ограничувањата за скаутите и тие ке ти понудуваат играчи кои можеш да ги земеш млади мислам како слободни агенти .. и после тоа нека поиграат малце кај тебе и кој што ке се покаже полесно можеш да го шитниш .. јас сум втора сезона и имам буџет од 3м ,а годишно платата на сите играчи ми е 1.2 м !

Затоа оди разговарај со со газдите да ти ги прошират ограничувањата за скаутите и тие ке ти понудуваат играчи кои можеш да ги земеш млади мислам како слободни агенти .. и после тоа нека поиграат малце кај тебе и кој што ке се покаже полесно можеш да го шитниш .. јас сум втора сезона и имам буџет од 3м ,а годишно платата на сите играчи ми е 1.2 м !
Абе зимам добри играчи,и наши и странци,значи влегов во лига европа и пак во минус бев.Друга сезона го продавам Драган Ѓорѓиев во Шпанија за 2 мил евра и пак сум во минус.Ми се одмилува од играње.Спонзорот ми дава 20к евра што ќе ми се мене 20к евра?И тоа главен спонзор

Абе зимам добри играчи,и наши и странци,значи влегов во лига европа и пак во минус бев.Друга сезона го продавам Драган Ѓорѓиев во Шпанија за 2 мил евра и пак сум во минус.Ми се одмилува од играње.Спонзорот ми дава 20к евра што ќе ми се мене 20к евра?И тоа главен спонзор
слушај ме што ти кажувам .. барај да ти ги прошират местата за скаутите да ти нудат играчи од бразил гана БСК јас дадов еден романец кошташе 700к а пошто ми беше добар го ставив на трансвер перманентно да ми платат 1.3 м и уште пола милион на рати во рок од 1 година ..дадов на позајмица по 700к 2ца бразилци .. и од таму пари имам .. сега тој што ми беше едниот бразилец на позајмица од коло коло ми го откупија за 2.5 милиони .. и плус да ми платат пола милион ако даде 10 гола во 1 сезона ..а кошташе 900к
Еве сега ми дадоја пола милион уште .. во 7 утакмици даде 10 гола .

Mfoqr.jpg

:LOL:

Јас сум со Парма иначе. :)

Mfoqr.jpg

:LOL:

Јас сум со Парма иначе. :)
Добро е само среди ја играта во средина и одбраната ..многу шутеви ти упатиле .. али надвор од рамките за гол .. затоа средината среди ја да не можат многу да поминуваат..

Добро е само среди ја играта во средина и одбраната ..многу шутеви ти упатиле .. али надвор од рамките за гол .. затоа средината среди ја да не можат многу да поминуваат..

PCLI.jpg

Мислам дека сега за сега не треба ништо да се средува. :D

да прашам нешто,дали мора да се оди ден по ден,или може да се оди од меч на меч?

Го земав Џузепе Престиа од Палермо,како се развива ненормално играчот,тоа е чудо едно.

btw да прашам,скриншот како да направам освен со Fraps ?
Може е глупо прашањево ама ај..

Го земав Џузепе Престиа од Палермо,како се развива ненормално играчот,тоа е чудо едно.

ALT + F9

ALT+F9 и после ќе го најдеш во My Documents/SI/FM2012/screenshots
Така мислам дека беше, ќе се најдеш ваљда.
А можеш и вака.

Така е Alt+f9 за на Windows7 и направиси фолдер /screenshots зошто кај повеќето ги нема ;)

Фала ви,ќе поставам покасно некој скриншот од досегашните засилувања во Интер и резултатите.

Дали и другите што играте ПЛ мака мачите против Блекбурн?
Со ниеден тим немам проблеми како со нив, ме убиваат со голови од прекини, Педерсен минимум по 2 асистенции од корнер или аут, Петровиќ и Дан со глава ме газат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom