Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
ja pa nemav mok nitu da go prasam u koj film e vlezen deckoto:cuc:

inaku post na godinata ke da e toj na Iceboy, koa kaza deka dovolno e Real da kiksne, pa da se vrati sjajot na temava :icon_lol:
Парична наградава со титулава следи или....?
Инаку стварно немоѓам да сфатам како не ве мрзи да се расправате 24/7. Абе бетер од бабине пред порта сте кога че почнат да се караат чиј внук прв ја почнал тепачката......

Темата се распламти, се враќаме на старите расправии. :)
Иако во последните 2-3 страни јас сум најактивниот од каталонската страна, моето мислење е дека 6те бода се голема предност на Реал. СКОРО недостижна.

Ne glumi be ti Guardiola :eek:

Ја Еспањол ги чекам наредна година во ЛШ, само во Недела да ја тепат Малага.

Уште они фалат во ЛШ...Нека иде некој од Атлетико, Атлетик, Севиља,...знам дека 10х подобра игра ќе пружат од нив.

Абе Леванте догодина против Сити во група......фешти ќе биде тоа.

Чекај ги ти. Кој чека ќе начека.
И Барса Б ги чека еспањол во Сегунда. Од 2013-14.

Не видов како дојде до црвен картон за Барселона :D ?

Не видов како дојде до црвен картон за Барселона :D ?

slicno ko Ramos minatiot natprevar, igra so ramo :icon_mrgr: valjda i na Thiago ke mu go ponistat zoltiot
--- надополнето: 24 март 2012 во 19:54 ---
komentar posle mecot na TV, Mourinho treba da nauci od Pep kako se reagira koa na negoviot tim i se dodeluva crven karton(y)
--- надополнето: 24 март 2012 во 20:43 ---
sea bi trebalo da se zalat do Federacijata zosto mu go ponistija zoltiot na Ramos, ocigledno znaele nesto za avto golot

"Lots asking why Ramos playing: he had one of yellows withdrawn because ref's report not filled in properly (no, really)"

Парадас Ромеро!

Amaaaaaaaaaaaaaaaaa crven za Tiago,ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bre leleeeeeeeeeeeee......kor sudijaaaaaaaaaaaa

Kako be crven vi dale be, nije moguce, sea treba da frchat zalbi na site strani.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom