Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
B

Beck's

Гостин
Гледам некаде испадна дека голот на Сена бил нерегуларен, затоа што судијата со рака покажал дека е индиректен удар.
Го заеба Касиљас:(
ja pa nemav mok nitu da go prasam u koj film e vlezen deckoto:cuc:

inaku post na godinata ke da e toj na Iceboy, koa kaza deka dovolno e Real da kiksne, pa da se vrati sjajot na temava :icon_lol:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Епа сигурно се заебавале. Нема теорија тој Шпанецот да е најдобар во свет, кога се знае дека најдобар судија во светот е Норвежанецот Овребо! После него е Итуралде Гонзалес, а трет е Волфганг Штарк. Тука некаде е и Бусака.
Ne, ne , nema zaebancii na ovaj forum , se sho ke se kaze e vistinsko mislenje. W/E. Ako go imashe procitano prethdoniot post od mene za toa deka sudiite pravat propusti, ama igracite uste pogolemi. Koga ne si gi iskoristuvas sansite nikoj nema da ti e kriv ako im sudat penal, faul, ili koja i da bilo druga situacija od koja moze da se postigne gol. E sega, koga Barsa gubi poeni, krivi se sudiite. Koga Real gubi poeni , krivi se sudiite bidejki go ostetile protivnickiot tim na Real. Vsushnost spored vas djabe placime za toa deka sudiite ne gi biva, dodeka vie ste vo pravo sekogas. Ama ajde vie ste 'svetcite', koj moze so vas.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Само колку да се заокружи муабетот дека „не вршеле притисок врз судиите“.

Не одговарам на глупи цитати.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Ne, ne , nema zaebancii na ovaj forum , se sho ke se kaze e vistinsko mislenje. W/E. Ako go imashe procitano prethdoniot post od mene za toa deka sudiite pravat propusti, ama igracite uste pogolemi. Koga ne si gi iskoristuvas sansite nikoj nema da ti e kriv ako im sudat penal, faul, ili koja i da bilo druga situacija od koja moze da se postigne gol. E sega, koga Barsa gubi poeni, krivi se sudiite. Koga Real gubi poeni , krivi se sudiite bidejki go ostetile protivnickiot tim na Real. Vsushnost spored vas djabe placime za toa deka sudiite ne gi biva, dodeka vie ste vo pravo sekogas. Ama ajde vie ste 'svetcite', koj moze so vas.
Бате, од тоа што разбрав, ти ептен лошо ги дркаш поимите. Вашите се оние кои после секој кикс се жалат на судиите. Си ги смешал улогите во серијава.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Бате, од тоа што разбрав, ти ептен лошо ги дркаш поимите. Вашите се оние кои после секој кикс се жалат на судиите. Си ги смешал улогите во серијава.
Jas pak celo vreme da ti mislam deka samo vie se zalite na sudiite, a ono da sme bile nie. Fala sto mi gi otvori ocite.

O

ob1

Гостин
У право си ги смешал, не се нашите "глумци" па да глумат у серија.. ;)

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Комедии е шпансково, каков сеир е за неутрални навивачи да ги гледаат препукувањава на Реал и Барса... А исто гомно се и едните и другите, незнаеш кој е поодвратен со постојано глумење и жалење XD

уствари веројатно по бедна е Барса, пошто го прават истото што и Реал а цело време делат лекции по морал... Реал барем не се хипокрити, не кријат дека се ѓубриња:ROFLMAO:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Dobro ne razbiram zosto mu e ponisten crveniot na Ramos ?Zosto togas ne se ponistuva i na Alves ?Zarem porizicen start bese toa na Alves za zolt otkolku toa na Ramos ?
Faktot deka nieden penal ne e dosuden protiv RM ovaa sezona a se sudeni za niv 10 mislam,najmnogu vo La Liga,pokazuva se...
Eve video kade 15 penali za Barca ne se sudeni....

Plus i nekolku ponisteni golovi od nepostoecki offsajdi i tn...

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Dobro ne razbiram zosto mu e ponisten crveniot na Ramos ?Zosto togas ne se ponistuva i na Alves ?Zarem porizicen start bese toa na Alves za zolt otkolku toa na Ramos ?
Faktot deka nieden penal ne e dosuden protiv RM ovaa sezona a se sudeni za niv 10 mislam,najmnogu vo La Liga,pokazuva se...
Eve video kade 15 penali za Barca ne se sudeni....

Plus i nekolku ponisteni golovi od nepostoecki offsajdi i tn...
:place:
Se imat vasite zaleno za kartonot?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не ме курчи толку утакмицата со Валенсија и двете ситуации каде можеше еднаш да се досуди пенал, не ме курчи толку поништениот чист гол против Осасуна каде изгубивме, колку што ме курчи недосудениот апла очигледен пенал против Еспањол у 91 минута.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Не ме курчи толку утакмицата со Валенсија и двете ситуации каде можеше еднаш да се досуди пенал, не ме курчи толку поништениот чист гол против Осасуна каде изгубивме, колку што ме курчи недосудениот апла очигледен пенал против Еспањол у 91 минута.
Комшиите(еспањол) светски прваци во ракомет можат да бидат. :pos:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788

Слика вредна милион зборови :)) xxx

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Темата се распламти, се враќаме на старите расправии. :)
Иако во последните 2-3 страни јас сум најактивниот од каталонската страна, моето мислење е дека 6те бода се голема предност на Реал. СКОРО недостижна.

Kajgana Shop

На врв Bottom