Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.656
- Поени од реакции
- 7.304
Не. Утре играат.Децата денес играат финале?
Не. Утре играат.Децата денес играат финале?
Со децата на ајакс, а тие па копуците на ајакс ги тепале младите на ливерпул 6-0Не. Утре играат.
Јас сум да ги продадеме додека вредат 30 милиони и со парите Бранка да си купи ново одело и цвикери, а со кусурот да земеме екстра засилување како Москардели или ПаласиоДенеска од 14:30 Интер Примавера го игра финалето од ЛШ за млади ( Next Generation Series ).
Се вели дека овие 11-мина кои ги победија младите фудбалери на Марсеј во полуфиналето го коштале Интер 1 мил. додека сега вредат 30 мил.
слушам гласини Кучка ќе пристигнувал на лето..па со средината Кучка-Поли-Паломбо ни Барселона нема да ни биди рамна..Милан купуваат играчишта и играат фудбал во вистинска смисла на зборот а ние земаме само антиталенти а имаме ист трансфер буџет колку и нив и плати горе долу исти..неможам да разберам како можи дотолку неспособно раководство сосе председателн,генерален директор,финансиски директор,скаути,маути да имаме..неможам да разберам со средно се или што е работата???Јас сум да ги продадеме додека вредат 30 милиони и со парите Бранка да си купи ново одело и цвикери, а со кусурот да земеме екстра засилување како Москардели или Паласио
слушам гласини Кучка ќе пристигнувал на лето..па со средината Кучка-Поли-Паломбо ни Барселона нема да ни биди рамна..Милан купуваат играчишта и играат фудбал во вистинска смисла на зборот а ние земаме само антиталенти а имаме ист трансфер буџет колку и нив и плати горе долу исти..неможам да разберам како можи дотолку неспособно раководство сосе председателн,генерален директор,финансиски директор,скаути,маути да имаме..неможам да разберам со средно се или што е работата???
Да да, 30 милиони мај ессДенеска од 14:30 Интер Примавера го игра финалето од ЛШ за млади ( Next Generation Series ).
Се вели дека овие 11-мина кои ги победија младите фудбалери на Марсеј во полуфиналето го коштале Интер 1 мил. додека сега вредат 30 мил.
http://www.fcinter.com.mk/aktuelno/2423-inter-primavera-ajaks-denes-vo-1430Стимче нешо од децава?
*најдов
Мислиш ЈувентусМилан купуваат играчишта и играат фудбал во вистинска смисла на зборот.....