КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.545
- Поени од реакции
- 5.855
****DOJAVA*****
JAGODINA-RAD 3+(2.55)
SIGURNOST 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!
Копирав од
http://www.facebook.com/limakugo?sk=wallАузбург 2ка? по која логика си ја играл оваа 2ка онака чисто информативно?Вердер - Аугзбург - 2
Ѕвезда - 1
Реал - 1
Барса - 2
6,61 коеф
шит хепенс...на прв тикет биди среќен ако 1 утакмица погодиш многу безвезе тикет
Коеф од 7.00 им падна на 3.40 изгледа Вердер ќе им даде бод а можеби и сите 3 бодаАузбург 2ка? по која логика си ја играл оваа 2ка онака чисто информативно?
хмм не би рекол. Вердер се бори за Лига Европа да игра догодина..Коеф од 7.00 им падна на 3.40 изгледа Вердер ќе им даде бод а можеби и сите 3 бода
Tomorrow'S match will be very tough for Bremen as they have 9 players unavailable and all of them are important: keeper Wiese, defenders Naldo (1 goal) and Prodl (2 goals) , midfielders Bargfrede, Hunt (3 goals), Ekici (1 goal) and Marin (1 goal) as well as striker Arnautovic (6 goals) are out with injuries. Striker Pizarro (16 goals) is out through suspension.Аузбург 2ка? по која логика си ја играл оваа 2ка онака чисто информативно?
Иако има толку повредени јас мислам дека Вердер ќе победи и ја играв 1 !Tomorrow'S match will be very tough for Bremen as they have 9 players unavailable and all of them are important: keeper Wiese, defenders Naldo (1 goal) and Prodl (2 goals) , midfielders Bargfrede, Hunt (3 goals), Ekici (1 goal) and Marin (1 goal) as well as striker Arnautovic (6 goals) are out with injuries. Striker Pizarro (16 goals) is out through suspension.
Затоа што е сеуште старата каросерија али сега засилена со нов мотор (Тевез)Незнам зашто сите ја ставате Сити 2ка.. до толку сте сигурни дека Сити ќе ги тепа Стоук?
гг3+Иако има толку повредени јас мислам дека Вердер ќе победи и ја играв 1 !
Мое мислење брат.Иако има толку повредени јас мислам дека Вердер ќе победи и ја играв 1 !
a ова ти е да падне по еден гол во прво и второ полувреме?Ливорно - Модена - 1 - 2.10
-------------------------------------------
Милвол - Лидс - 1 - 2.15
-------------------------------------------
Кроули Таун - Ротерам - 1&3+ - 2.80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Саутемтон - Донкастер - 1П1+2П1+
Хадерсфилд - Чарлтон - 1П1+2П1+
Лејтон Ориент - Шефилд Венсдеј - 1П1+2П1+
Брадфорд - Гилингам - 1П1+2П1+
Торквеј - Порт Вале - 1П1+2П1+
Флетфуд Таун - Мансфилд - 1П1+2П1+
Аидри - Аброат - 1П1+2П1+
Милан - Рома - 1П1+2П1+
Овие имаат над 50 коеф во Копачка ... Многу добра игра е ова
Не е мое ливчето но тоа значиa ова ти е да падне по еден гол во прво и второ полувреме?