Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Абе ти тераш инает или што правеш.
Првата на Стемфрод Бриџ 2-1 за нас ( Балотели го постигна првиот гол на мечот за водство од 0-1. По асистенција на Стариџ ,Мериелеш даде гол за израмнување од 1-1 во првото полувреме. И не се сеќавам точно која мин во второ полувреме Лампард постигна пенал.Така што успеавме да тепаме со 2-1 на тој меч). И после демек фанови.

L

Löwe

Гостин
Абе ти тераш инает или што правеш.
Првата на Стемфрод Бриџ 2-1 за нас ( Балотели го постигна првиот гол на мечот за водство од 0-1. По асистенција на Стариџ ,Мериелеш даде гол за израмнување од 1-1 во првото полувреме. И не се сеќавам точно која мин во второ полувреме Лампард постигна пенал.Така што успеавме да тепаме со 2-1 на тој меч). И после демек фанови.
Добро де ќе ме натепаш. Така мислев...

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
^ Уживај не тепам јас никого.Ниту мислам на тоа.Само објаснував тоа е се :)

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Денеска на прес конференцијата Роби изјави дека Ромеу после долго време за прв пат тренирал со тимот (се опоравил од повредата - не знам ни јас каква повреда, немаше никакви информиции) и е достапен за утрешниот натпревар. Тери се враќа, само не напомена дали ќе е во почетната 11ка.

Иванович не е достапен, така да очекувајте го Боси на десната бековска позиција, против Бејл. :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
The Sun :cool::cool: ,скоро секоја недела вадат по некој сензационален наслов и во најголем процент се лажни/неточни информацииве од весников/сајтов..
--- надополнето: 23 март 2012 во 19:20 ---
Грешката на мечов беше во средината, тука ја изгубивме битката од самиот почеток. Според мене требаше да се почне со Есиен и Рамирес како последни везни фудбалери, Стариџ и Дрогба во прв тим, со што Торес би играл како крило, како против Наполи.
Но тоа е тоа, изгубивме, игравме машки ако не друго, одбраната потрфли при вториот гол, додека при првиот Есиен повторно трагичар за Челзи, по не знам кој пат.
DAFUQQ:eek::eek:

H

HoT IcE

Гостин
The Sun :cool::cool: ,скоро секоја недела вадат по некој сензационален наслов и во најголем процент се лажни/неточни информацииве од весников/сајтов..

Во многу мечеви Есиен бил човекот поради кој сме изгубиле меч, поради некои вакви глупи грешки.
Да те потсетам само..Фарселона.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
Е денес мора да се тепа. Се освен победа е катастрофа, неиграње ЛШ наредна сезона. Верувам дека ќе победат. Тотенхем не играат баш најдобро во последно време, ама ќе бидат мотивирани денес сигурно.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678

заборави како ја промаши топката во последните секунди кога меси додаде за иниеста

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
CHELSEA LINE-UP AGAINST TOTTENHAM TODAY:
Cech; Bosingwa, Cahill, JT (c), Cole; Essien, Lamps; Ramires, Mata, Sturridge; Drogba.
Chelsea subs: Turn, D Luiz, Mikel, Meireles, Malouda, Kalou, Torres.

Погоден составов според мене.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
CHELSEA LINE-UP AGAINST TOTTENHAM TODAY:
Cech; Bosingwa, Cahill, JT (c), Cole; Essien, Lamps; Ramires, Mata, Sturridge; Drogba.
Chelsea subs: Turn, D Luiz, Mikel, Meireles, Malouda, Kalou, Torres.

Погоден составов според мене.
Според мене Босингва у никој случај не треба да играе...
Поарно Луиз да го игра десно...
Инаку добар е составот ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Кејхил....:cuc:
Леле која среќа ја имаме човече еј...