Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
А ти се надеваше на победа? па се гледаше колку им е на Челзи до играње... Секој 2 пас беше погрешен...
Тоа што имаше неточни пасови и слаба игра од наша страна не мора да те наведе и да се вратеш наназад 2 год и да кажеш дека утакмицата беше наместена.Сити имаа муда и одиграа до крај а и можевме да губеме со повеќе голови , додуша имавме голема среќа денес :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Нема потреба од бедни коментари и напади кон играчите,тренерот и сл.Игравме vs најдобриот напад во ПЛ (Балотели,Агуеро,Силлва,Нассри,Џеко,Теввез) и реално беше вака да излезе на крај.. Малку е поголемо разочарувањето од резултатов дека случајно дадовме гол и водевме нецели 20 минути.Јас во еден дел од натпреваров си помислив дека сигурно ке извлечеме реми,ама тоа е тоа..
Со Тотенхем во сабота треба да се оди на се или ништо,со Торес и Дрогба во почетен тим.Со евентуална победа остануваме во борба за 4то место и ке заостануваме 2 бода зад нив,а се друго ке значи крај за надежите за влез во Лига на Шампиони за следната сезона..

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Честито за победата на фановите на Сити (ако уопште ги има такви на форумов..). Како и да е, заслужено си тепаа, можевме 3 бода, можевме и бод, на крај со ништо. 4-тото место ни бега 5 бода, така да во сабота мора да ги плеснеме кокошките и да им дојдеме на 2 бода. Главите горе, има уште време, уште 9 утакмици се...
И да...на коментар како оној во кој спомна дека Челси ја шитнале утакмицата, не вреди ни да се прочита (ама сите го напраивме тоа), а камо ли да се одговори.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Искрено мене не ми беше гајле за мечов.Сигурен бев дека нема да победиме.
Вака Сити си победија и сега нека си решааваат титула со Јунајтед (напред Сити ! :sneaky:).
Ние до крај играме со Тотнем и Арсенал и со нив ќе решаваме 4то место.

Кометариве на фан-страната на фејсбук=:гомце:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Искрено мене не ми беше гајле за мечов.Сигурен бев дека нема да победиме.
Вака Сити си победија и сега нека си решааваат титула со Јунајтед (напред Сити ! :sneaky:).
Ние до крај играме со Тотнем и Арсенал и со нив ќе решаваме 4то место.

Кометариве на фан-страната на фејсбук=:гомце:
Па има фанови и "фанови". Не се замарајте со нив. Иако има и добри дечки што стварно реално гледаат на стварите и немаат такви шит коментари.

H

HoT IcE

Гостин
Грешката на мечов беше во средината, тука ја изгубивме битката од самиот почеток. Според мене требаше да се почне со Есиен и Рамирес како последни везни фудбалери, Стариџ и Дрогба во прв тим, со што Торес би играл како крило, како против Наполи.
Но тоа е тоа, изгубивме, игравме машки ако не друго, одбраната потрфли при вториот гол, додека при првиот Есиен повторно трагичар за Челзи, по не знам кој пат.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Незнам зошто ама ептен ми е криво за поразов. Да не беше пеналот мислам дека ќе издржевме.
Капак на се Арсенал пак се извлекоа по кој знае кој пат. Јбг тоа е тоа.

Чиста наместена утакмица. Се знаеше дека ќе попуштаат за да не бидат Јунајтед шампиони, нешто во стил на играта кога Ливерпул играа со Челзи во 2010.
:facepalm:

Член од
3 декември 2011
Мислења
112
Поени од реакции
145
Поминавме со пораз ДОСТОЕН !!!

Гледајќи го мечот си викам леле само да не се избрукаме . И добро е тоа не се случи , да пораз е лошо е , немаме 3 бода а ни 1 на кој потајно сите се надевавме. Рака на срце моментално тимов ни е во криза и тоа во секоја смисла на зборот . Па реално мислам и ние свикнавме на порази сезонава кога дочекавме да не рендаат второлигаши па што останало за лидерот , кој според мене и ја заслужува титулата оваа година . Голот Кејхил го даде повеќе ко на среќа , што вика коментаторот пишано беше ова да влезе и да биде гол .Не очекував гол , знаев дека Манчини ќе ја употреби сета артилерија што ја поседува за да дојде до победа. Епилог ете таков . Не можеме да се гураме со Сити сезонава да и мене ми е тешко што ова го пишувам ама така си е . Се браневме ама тоа не е Свонси , ни Вест Бром ,... Штом топката остануваше кај нас , а ти само остануваш без здив на секој пас , на секој центаршут лошо е . Панично топката се исфрлаше напамет само подалеку од Чех . Кога го внесе Дрогба си реков прав потег и јас би исто . Се надеваше дека Дрогба ќе ја чува топката и ќе го троши времето што имаше логика ама ништо од муабетот . И така дадовме на нив шанса да продолжат во борба за 1 место нашата можеби ја загубивме и одамна , можеби и ќе се случи чудо .
Па нека ја земе , кој сака нека е само не Манчестер .

Некогаш решава среќата во фудбалот некогаш квалитетот . Вчера решија и двете ...
--- надополнето: 22 март 2012 во 19:20 ---

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Откако дојде РДМ Ромеу не добива доволно шанси.
Со вакви ДМФ играчи мора Ромеу почесто да игра

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Првата тепавме 2:0, оваа ја изгубивме 2:1. Имаме 1 гол повеќе дадено, ако ви е утеха.

Но да се биде задоволен од само ДОБРА игра, е недозволиво. Не ми е јасно како успеавме да изгубиме при водство од 0:1, од екипичка која испадна и од ЛШ и од ЛЕ... Шо кој к*р бараше Есиен со кренати раце, или неможеше да ги стави позади грб (пример ко Иванович) плашејќи се да не му ги повредат големите црнечки муда?!?

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
^
Слабо утехата. 2:1 победивме првата ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom