Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
S

Stivie G

Гостин
Дај немојте со вакви глупости. И овие од МР исто пишуваат на страната, значи не играме у 2ра Македонска Лига па така да се местело. Сами си ја ебавме победата и тоа е тоа. Ако е така сигурно и финалето во Истанбул е наместено.
Не го делам сам тоа мислење, има и некои други кои мислат како мене, е сега колку е точно незнам. Уште пред да започне натпреварот претпоставував дека ќе загубиме. Финалето во Истанбул е сосема друга работа-кладилнците ги немаше во тој обем како што денес ги има.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Не го делам сам тоа мислење, има и некои други кои мислат како мене, е сега колку е точно незнам. Уште пред да започне натпреварот претпоставував дека ќе загубиме. Финалето во Истанбул е сосема друга работа-кладилнците ги немаше во тој обем како што денес ги има.
Ако беше наместена сигурно немаше да чекаат до 86 да изедначи КПР а дури во 91 минута да прими Ливерпул гол то би било пред очите на јавноста уште посомнително, ако е местена некоја утакмица резултатот би бил 1-0 или 2-1

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.944
Многу сакам некој од клубот ќотек да изеди и да плати за целата ситуација. По можност лично јас да го тепам. :нинџ:
--- надополнето: 23 март 2012 во 02:22 ---
Јас (демек) ве веселам со моите заебанци....тој
живот крати :/
Абе не веселиш како не......еве сите весели и среќни сме. А и тој можи да не весели. Бапни илјадарката сингл против шабаниве и барем пари ќе добиеш

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
(Оваа сезона) има разлика доколку Ливерпул заврши 5ти или 17ти?

Одговорот е универзален за повеќе прашања околу “мизеријата“:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Според telegraph на лето Ливерпул ќе има за трошење 50 милиони незнам колку е точно но за очекување е од прилика толкава да биди сумата, и пак ќе нагласам не ни требаат веќе "квалитетни играчи" ни треба нешто повеќе од тоа а тоа се звезди. Поарно нека купи Кени двајца играчи и на нив да го потроши целиот буџет а не да купи 6 играчи. Според мене ни треба еден напагач, десно крило, стопер мислам оти не ни треба бидејќи нема да играме ЛШ а имаме 4ца квалитетни стопери, и мислам оти ни треба лев бек замена за Енрике...

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Според telegraph на лето Ливерпул ќе има за трошење 50 милиони незнам колку е точно но за очекување е од прилика толкава да биди сумата, и пак ќе нагласам не ни требаат веќе "квалитетни играчи" ни треба нешто повеќе од тоа а тоа се звезди. Поарно нека купи Кени двајца играчи и на нив да го потроши целиот буџет а не да купи 6 играчи. Според мене ни треба еден напагач, десно крило, стопер мислам оти не ни треба бидејќи нема да играме ЛШ а имаме 4ца квалитетни стопери, и мислам оти ни треба лев бек замена за Енрике...
Види одбраната сите се слагаме дека е и поише од ок, што значи ни треба нешто офанзивно. Дали крила, дали плејмејкери дали напаѓачи. Хазард ќе биде многу скап исто како и Хулк, ама јас мислам дека треба да се фокусираме на нешто надвор од Англија. Предходниот трансфер маркет земавме англичани( британци) и видовме до кај стигнавме. Нека се пуштат скаути и нека пробаат да најдат нешто квалитетно за добра цена. Сепак не сме Сити па да даваме 100 мил за играч.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Според мене реални трансфер за на лето се: Хави Мартинез, Икер Муниаин и Езекиел Лавеци !

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Види одбраната сите се слагаме дека е и поише од ок, што значи ни треба нешто офанзивно. Дали крила, дали плејмејкери дали напаѓачи. Хазард ќе биде многу скап исто како и Хулк, ама јас мислам дека треба да се фокусираме на нешто надвор од Англија. Предходниот трансфер маркет земавме англичани( британци) и видовме до кај стигнавме. Нека се пуштат скаути и нека пробаат да најдат нешто квалитетно за добра цена. Сепак не сме Сити па да даваме 100 мил за играч.
Според мене напагач кој најдобро би играл во партнерство со Суарез е КАВАНИ. Од иста земја се, Кавани е сестран напагач има и пас и шут и игра со глава со еден збор complete forward. И едно десно крило како што кажа ти надвор од Англија да биди оти овие домашниве играчи изгор се

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
одбраната е ОК само кога неигра дедо карагер незнам зошто ама одкога се врати тој во тимот од повредата мислам дека бел ден невиде реина, хазард може и да се замени за кол па и +30милиони да се дадат а за хулк 80 милиони шо е многу многу е и за крај не сме сити да даваме по 100 мил за играч ама не сме ни свонси па да бидеме 8 место АМА ЕТЕ СМЕ

колку за пример барса и реал имаат дадено тродупло пари од сити само што тие годишно даваат 40 милиони на еден играч а сити за две сезони мораше да склопува тим и фрли огромни пари и затоа цело време го спомнувате не сме сити ....а зошто па небидеме "како"реал или барса туку не ние сме ливерпул и со 20 милиони ќе завршиме работа за генерации и генерации направен тим

летово вадење парите или пак ќе се крстиме на тоа четврто место

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
одбраната е ОК само кога неигра дедо карагер незнам зошто ама одкога се врати тој во тимот од повредата мислам дека бел ден невиде реина, хазард може и да се замени за кол па и +30милиони да се дадат а за хулк 80 милиони шо е многу многу е и за крај не сме сити да даваме по 100 мил за играч ама не сме ни свонси па да бидеме 8 место АМА ЕТЕ СМЕ

колку за пример барса и реал имаат дадено тродупло пари од сити само што тие годишно даваат 40 милиони на еден играч а сити за две сезони мораше да склопува тим и фрли огромни пари и затоа цело време го спомнувате не сме сити ....а зошто па небидеме "како"реал или барса туку не ние сме ливерпул и со 20 милиони ќе завршиме работа за генерации и генерации направен тим

летово вадење парите или пак ќе се крстиме на тоа четврто место
Тука сме со муабетов брат, и ја се слагам. Убаво е да се има млада академија, ама треба некогаш и да им се даде да играат во ПЛ, да стекнат искуство, да добијат мотивација дека првиот тим не е недостижен за нив. А сите знаеме дека има квалитет кај младите играчи ама ретко кој добива шанса, еве иако сезоната е загубена за нас...
Иначе ако ти текнува Барселона до пред некоја сезона едвај се квалификуваше за ЛШ ама почнаа од корен да менуваат, почнувајќи од младата категорија, па сега си свиркаат.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Што сакаат нека праат, од кај сакаат нека купуваат, колку сакаат нека фрлат кеш, само да не бидат ограничени на британскиот пазар, т.е. уопште нека не купуваат играчи од тука.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Преценети и просечни ...
Треба да се пазари во Билбао , Наполи и Лил ( според мене )

Kajgana Shop

На врв Bottom