Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
ај шо пола скопје ја игра 1 ..туку сите во Битола како се затрчани низ кладилниците исто 1 да ја играат..не знам што ќе беше ова..јас искрено мислам дека икс ќе заврши но штом не игра пола прв тим на вардар тешко ќе биди.
Абе Вардар и без тие играчи е што се повредени пак е поквалитетен од Шкендија не знам што се залетуваат сите 1 највеќе фали од сите овие Оса ама пак и за него имаме квалитетна замена во Вељановски така да не е толку страшно а и гледам некако на плус тоа што нема да игра Лико пошо човекот малце е страшлив еднаш тие дивјаците ќе му влезат поостро и после Лико ќе го нема цела утакмица

B

Beck's

Гостин
gledam tuka ste poveketo online, pa dajte mi nekoj link od toa sportskoto radio sto gi prenesuva mecevite, livestream ne mozam da gledam

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
gledam tuka ste poveketo online, pa dajte mi nekoj link od toa sportskoto radio sto gi prenesuva mecevite, livestream ne mozam da gledam
Не ми се верува да пренесуваат, они пренесуваат само кога има цело коло во тој ден...
Мислам дека досега не пренесувале кога имало само еден меч на програмата...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Сепак Цикарски на местото на Лико а не како што викав јас да прави комбинации со Костовски и Петров ај да видиме Мите сега ккао ќе изигра до сега не се покажа во лошо светло

Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.284
Za Vardar natprevarot so Skendija go zapocnuvaat: Zahov, Ilijevski, Vajs, Bojovic, Boshkovski, Veljanovski, Stjepanovic, Stojakovic, Petrov, Ivanovski i Cikarski.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Дечки дајте линк од таа телјами или како и да е

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Кај мне почна да забушава нешо да не се отвара тоа

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Гледав хајлајтс од Металург-Брегалница и се избедирав :D
Што се утнале Брегалница ццц
--- надополнето: 22 март 2012 во 13:56 ---
Кај мне почна да забушава нешо да не се отвара тоа
Same here...
--- надополнето: 22 март 2012 во 13:57 ---
Толку беше, уште непочнато им падна серверот ццц

Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.284
и кај мене... ќе си глеам на телајми
гугл транслејт шкендија ја превидува во spark :D

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Не ја отвара страната мамата у пичка. Ќе мора да се глеа на шпонската.

Kajgana Shop

На врв Bottom