Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ај шо пола скопје ја игра 1 ..туку сите во Битола како се затрчани низ кладилниците исто 1 да ја играат..не знам што ќе беше ова..јас искрено мислам дека икс ќе заврши но штом не игра пола прв тим на вардар тешко ќе биди.
Абе Вардар и без тие играчи е што се повредени пак е поквалитетен од Шкендија не знам што се залетуваат сите 1 највеќе фали од сите овие Оса ама пак и за него имаме квалитетна замена во Вељановски така да не е толку страшно а и гледам некако на плус тоа што нема да игра Лико пошо човекот малце е страшлив еднаш тие дивјаците ќе му влезат поостро и после Лико ќе го нема цела утакмица

gledam tuka ste poveketo online, pa dajte mi nekoj link od toa sportskoto radio sto gi prenesuva mecevite, livestream ne mozam da gledam

gledam tuka ste poveketo online, pa dajte mi nekoj link od toa sportskoto radio sto gi prenesuva mecevite, livestream ne mozam da gledam
Не ми се верува да пренесуваат, они пренесуваат само кога има цело коло во тој ден...
Мислам дека досега не пренесувале кога имало само еден меч на програмата...

Сепак Цикарски на местото на Лико а не како што викав јас да прави комбинации со Костовски и Петров ај да видиме Мите сега ккао ќе изигра до сега не се покажа во лошо светло

Za Vardar natprevarot so Skendija go zapocnuvaat: Zahov, Ilijevski, Vajs, Bojovic, Boshkovski, Veljanovski, Stjepanovic, Stojakovic, Petrov, Ivanovski i Cikarski.

Дечки дајте линк од таа телјами или како и да е

Кај мне почна да забушава нешо да не се отвара тоа

Гледав хајлајтс од Металург-Брегалница и се избедирав :D
Што се утнале Брегалница ццц
--- надополнето: 22 март 2012 во 13:56 ---
Кај мне почна да забушава нешо да не се отвара тоа
Same here...
--- надополнето: 22 март 2012 во 13:57 ---
Толку беше, уште непочнато им падна серверот ццц

и кај мене... ќе си глеам на телајми
гугл транслејт шкендија ја превидува во spark :D

Не ја отвара страната мамата у пичка. Ќе мора да се глеа на шпонската.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom