Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Море да не ве чекаат да отидите на стадион па не влегуваат ;) Инаку не знам зошто ен би биле на трибина :D
Инаку да ве прашам кој се вардар а кој шкендија ? оти мишевски(коментаторот) не можам салам да го разберам :confused:
Белите се Вардар

Позитивно изненаден од тоа што ни ја има лигава на ustream...
Жалам само што Огбона не го гледам... се надевам ќе биде во прв план од кога ќе оздрави :icon_lol:
И секако, што друго освен со среќа момци.. очекувана е победа иако не сте комплетни.

Добро дајте го линкот кај да гледам?тоа на телајми не работи

И немој после некој од Балисти да ми дојде и да кажува за атмосферата. Обична атмосфера што може и Ѓаоли да ја наоправат. Џабе им е и 12372908379837823 публика да има. Ова ли е навивање бе? :LOL:

Добро е барем судијата да остане со ваков став до крај, да не почне да свири глупости.

Ајде Симов авакари хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Од 20 минути, 15 ги преќутеа...
--- надополнето: 22 март 2012 во 14:23 ---
Ај бе овој Цикарски дрво невидено ебате

Ајде Симов авакари хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Зашто му удираш ваков хејт па се утепавме од напаѓање од таа страна. Мене ми се свиѓа бааги офанзивно игра, уопште не му е страв да повлече..

Добар е добар е доволно е еднаш само да помине

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom