Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde ke ja staam 1 cim ne igraa pola prv tim na Vardar i taka dobar koef ima za 1 (2.35) Zlatna Kopacka sega prasav moze single Pozdrav!

^ Стави ја 1 ако сакаш да си ги изгориш парите.

Јас убеден сум дека Вардар нема да загуби денес. Така да попаметно ќе ти биде да ја ставиш Х, што и реално мислам дека ќе биде реми.

^ Стави ја 1 ако сакаш да си ги изгориш парите.

Јас убеден сум дека Вардар нема да загуби денес. Така да попаметно ќе ти биде да ја ставиш Х, што и реално мислам дека ќе биде реми.

a sto toa te pravi tolku ubeden deka nema da izgubite?

И викате денес сигурно тепаме а

Ај да го пишам 5000 пост во темата каде што најмногу доликува :)

Без разлика на се, доколку се биде коректно денеска очекувам најмалку бод. Дури и со овие 5-6 повредени играчи мислам дека во најмала рака треба да бидеме рамноправни со Шкендија. Доколку има можност да настапат некои од овие фудбалери денеска, не смее да се ризикува бидејќи оној натпревар во недела е од многу поголема важност за титулата. Со среќа дечки, па се надеваме на успех!

Пренос некаде од утакмицата, ќе има?
Ќе има на она ФФМ онлајн....

Добро бе кој курац им е, ако сакаш да направиш акаунт ти бараат адреса, име презиме, мобилен, меил хахахаха
И број на гаќи да пишам ако не? :facepalm:

Ќе си гледам на телајми :pos:

ај шо пола скопје ја игра 1 ..туку сите во Битола како се затрчани низ кладилниците исто 1 да ја играат..не знам што ќе беше ова..јас искрено мислам дека икс ќе заврши но штом не игра пола прв тим на вардар тешко ќе биди.

Ќе има на она ФФМ онлајн....

Добро бе кој курац им е, ако сакаш да направиш акаунт ти бараат адреса, име презиме, мобилен, меил хахахаха
И број на гаќи да пишам ако не? :facepalm:

Ќе си гледам на телајми :pos:
Брат па не им оставај точни податоци јас све лажни податци пишав таму освен еамил адресата затоашто после треба да се потврди преку поракта што ти стига на маил акаунтот

Брат па не им оставај точни податоци јас све лажни податци пишав таму освен еамил адресата затоашто после треба да се потврди преку поракта што ти стига на маил акаунтот
Многу јасно де, затрескав глупости и јас :D

хахахаха. Компјутерот не ми работеше деновиве и сеа онака од нервоза зошто нема да можам стиснав и се упали. И он е за Вардар изгледа. Јас денес очекувам икс :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom