nE0n1nja
Eat nerds get shredded
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 3.505
- Поени од реакции
- 3.353
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.ne0n1nja.deviantart.com
Ако нарачам книга од Amazon.com ќе ми стигне до дома?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Ќе стигне во пошта, а од пошта ќе ти стигне дома известување дека имаш пратка која треба да ја подигнеш.Ако нарачам книга од Amazon.com ќе ми стигне до дома?
Не. Ќе стигне во пошта, а од пошта ќе ти стигне дома известување дека имаш пратка која треба да ја подигнеш.
Може и дома да ти стаса, а може и во пошта да треба да одиш да ја подигнеш, сум имал и такви и такви случаи за книги. Зависи кај живееш, ако си во куќа најверојатно ќе ти ја донесат до дома, ако си во стан, зависно колкава е, ако ја собира во сандачето може да ја остават таму.Ако нарачам книга од Amazon.com ќе ми стигне до дома?
Може и дома да ти стаса, а може и во пошта да треба да одиш да ја подигнеш, сум имал и такви и такви случаи за книги. Зависи кај живееш, ако си во куќа најверојатно ќе ти ја донесат до дома, ако си во стан, зависно колкава е, ако ја собира во сандачето може да ја остават таму.
Може и дома да ти стаса, а може и во пошта да треба да одиш да ја подигнеш, сум имал и такви и такви случаи за книги. Зависи кај живееш, ако си во куќа најверојатно ќе ти ја донесат до дома, ако си во стан, зависно колкава е, ако ја собира во сандачето може да ја остават таму.
Абе се зезам, не е битно дали до дома или до пошта, сакав само да знам дали воопшто ќе стигне книгата бидејќи првпат нарачувам преку Амазон. Книгата е 224 страни. Значи бирам ова Standard International Shipping и цепам, фала![]()
Епа да избереше по DHL ќе ти дојдеше за два работни денаЛуѓе да ве прашам уште нешто, за колку ви стигнало коа сте нарачале, еве конкретно книга? Овдека пишува 18-32 Business days, ако е 32, тоа значи дека ќе се ИЗНАЧЕКАМ![]()
Е толку еЛуѓе да ве прашам уште нешто, за колку ви стигнало коа сте нарачале, еве конкретно книга? Овдека пишува 18-32 Business days, ако е 32, тоа значи дека ќе се ИЗНАЧЕКАМ![]()
Епа да избереше по DHL ќе ти дојдеше за два работни дена
Ништо страшно...
Најрано ќе ти стигне за 3 недели.Бар мене ми стигнува за точно 3 недели.Луѓе да ве прашам уште нешто, за колку ви стигнало коа сте нарачале, еве конкретно книга? Овдека пишува 18-32 Business days, ако е 32, тоа значи дека ќе се ИЗНАЧЕКАМ![]()
Најрано ќе ти стигне за 3 недели.Бар мене ми стигнува за точно 3 недели.
Инаку да избереше со ДХЛ покрај тоа што ќе платеше поскапа поштарина ќе те репнеа и 3000 денари од ДХЛ.
Ама ќе ти стигнеше за 2 дена.![]()
Тоа е матичен број односно последните 4 бројки од истиот се оставаат, ако не си граѓанин на САД не можеш да се регистрираш претпоставувам.дечки сакам да направам акаунт на мтурк со американска адреса но ми бара некојси
Social Security Number дали вие имате искуство со акаунти со американска адреса