Фан Клуб: Вардар

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Што стана со резултатот од купот за младинци? :) пројдов прееска на пола саат, имаше 40 души публика во Аеродром, дури и тапан имаше хаха едно дете од 12 години удираше :) само гол не падна додека бев таму.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
ВАРДАР-слога 1-0

Јебига, лузерите ќе си останат лузери засекогаш :D

Бтв Вардар отвара школа во Аеродром...

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
ВАРДАР-слога 1-0

Јебига, лузерите ќе си останат лузери засекогаш :D

Бтв Вардар отвара школа во Аеродром...
Па добро и во тие пола саат овие еден напад не направија. Да за школата супер потег барем во Аеродром има еден куп деца, а кошарката како да стана повеќе популарна од фудбалот ама ова сигурно ќе влијае на тој податок :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Инаку тешко нас во Тетово...
И Лико испаѓа во составот. Тек сега ќе биде мижи асан да ти баам, пошто ги раздадовме Влатче и Пандо.
Валјда Цикарски ќе игра крило...

Пола прв тим ни е во аут, Оса, Ранѓеловиќ, Лико, Таневски, а и Огбона имал температура и е неизвесен.
Сега ако не изгубиме, ондак кревме титула без пораз :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.730
Поени од реакции
3.112
Инаку тешко нас во Тетово...
И Лико испаѓа во составот. Тек сега ќе биде мижи асан да ти баам, пошто ги раздадовме Влатче и Пандо.
Валјда Цикарски ќе игра крило...

Пола прв тим ни е во аут, Оса, Ранѓеловиќ, Лико, Таневски, а и Огбона имал температура и е неизвесен.
Сега ако не изгубиме, ондак кревме титула без пораз :)
Sumljaivo e...nekam da zboram pred vreme no... si ja naredile ovie i utre prv poraz najverojatno , koj gi znae vise so kako e rabotava... no nadzesta posledna umira!!!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Sumljaivo e...nekam da zboram pred vreme no... si ja naredile ovie i utre prv poraz najverojatno , koj gi znae vise so kako e rabotava... no nadzesta posledna umira!!!
Не бе не ми се верува да ја местат за Шкендија зар ќе се осмели некој од раководството и Илчо да направи таква глупост јас мисалм дека ќе извадиме нерешено а и се надевам на победа иако Лико Оса и Ранѓеловиќ се повредени а Таневски казнет пак имаме замени за сите и тоа доста добри замени на местото на Таневски ќе игра Бојовиќ на Лико местото најверојатно Цикарски на Оса веројатно ќе биде Вељановски а на местото на Ранѓеловиќ ќе игра Стојаковиќ а можно е место Лико и да искомбинира Илчо со Петров и Јован Костовски
--- надополнето: 21 март 2012 во 20:52 ---
Бтв такви школи како што знам јас се најавуваат во повеќе општини најверојатно во аеродром е првата од повеќето што ќе се отворат пролетва бар ја така го разбрав Шишковски кога беше гостин на една емисија на мтв пред неколку дена

Ф

Флеш

Гостин
Ne bi bilo loso da se povrzat so Makedonija Gorce da se povrzat ... Moze da zemaat kvalitetni decaod okolinata na Gorce ...Da ne zaboravime ... Mojsov-Vojvodina,Samir Fazli-Xerven...I sekako dosta drugi ...Vardar moze da stane parent klub kako porano vo Jugoslavija... :D Da ne zaboravime,Osa se proslavi vo Gorce,pa posle sekako stana uste podobar vo Vardar ....Go Vardar Go ... :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ne bi bilo loso da se povrzat so Makedonija Gorce da se povrzat ... Moze da zemaat kvalitetni decaod okolinata na Gorce ...Da ne zaboravime ... Mojsov-Vojvodina,Samir Fazli-Xerven...I sekako dosta drugi ...Vardar moze da stane parent klub kako porano vo Jugoslavija... :D Da ne zaboravime,Osa se proslavi vo Gorce,pa posle sekako stana uste podobar vo Vardar ....Go Vardar Go ... :)
Мислиш Цементарница :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.983
Знам имаше најави дека ќе биде пренесуван мечов на ТВ, односно на мтв 1, али ова важеше за периодот кога првично беше одложен, уште постои ова ко опција, да се следи на ТВ, или јок ?

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.730
Поени од реакции
3.112
Знам имаше најави дека ќе биде пренесуван мечов на ТВ, односно на мтв 1, али ова важеше за периодот кога првично беше одложен, уште постои ова ко опција, да се следи на ТВ, или јок ?
Da Da ke ima denes prenos ali na kanalot na ffm

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Ќе видиме како ќе изиграат....
Се раширија некои црни муабети околу мечов, ама не верувам дур не видам со свои очи :icon_mrgr:

Реално МНОГУ ќе бидеме ослабени...

Отсуството на Оса и Ранѓеловиќ посебно ќе биде видливо, мада Стојаковиќ е влезен во добра форма.
Мислам дека е време да блесне Стјепановиќ. Од него се очекува многу повеќе.

Е сега во одбрана без Таневски игравме цела прва полусезона и одбраната беше добра. Ќе видиме Бојовиќ дали е доволно опоравен од побредата. Можеби е подобро Вељановски да го почне мечот.

Незнам што ќе прават со крилата, смо со две расположливи крила сме, од кои едниот има природна позиција бек :facepalm:

Нападот стандардно Ивановски и Костовски.

Ќе бидам задоволен со бод после повредиве...

Инаку и Шкендија не е нешто особено. Неможам да кажам каква им е екипава. Со Сали како единствен напаѓач не ми делуваа опасно, ама па тепаа сред Штип со 2-3, што бајаги ме изненади...

Kajgana Shop

На врв Bottom