Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Кај идат играчиве бе????????????? Сите назад на терен и уште 3 саати тренинг да имаат крв да серат мамицата у пичка нивна.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Истанбул во едно полувреме.....:vozbud:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.939
Кај идат играчиве бе????????????? Сите назад на терен и уште 3 саати тренинг да имаат крв да серат мамицата у пичка нивна.
Тоа се методи кои во скоро време нема да се применат. барем не додека е менаџер овој на аватаров што го имам. Многу е мек и тоа е факт па кој што сака нека речи.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ви треба уште некој доказ дека Кени не за менаџерска позиција?

Ова беше срамна игра..... освен некои блескави 5 минути, друго ништо немаше од игра....едино ако некој сеуште се радува на “пас анд мув“ на наша половина!

Ако Кени е кралот тогаш самиот тој треба да си го зачува достоинството и да си поднесе оставка, во спротивно ке кажам дека ја зема клупата поради фактот дека неговата менаџерска кариера беше оддамна завршена.

И да..... ке ми објасни некој Кајт што играше на теренот?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Тоа се методи кои во скоро време нема да се применат. барем не додека е менаџер овој на аватаров што го имам. Многу е мек и тоа е факт па кој што сака нека речи.
Знам, затоа више подолго време викам дека Кени иако легенда на клубот, мораше порано да си замине затоа што се гледа дека неможе да се вклопи во новиов период од ПЛ. Со 1 напаѓач напред секоја утакмица, со лоши измени, со дефанзивен фудбал ништо не праиме. Нека си биде он легенда нека му се даде некоја функција во клубот ама не оваа.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.939
Ви треба уште некој доказ дека Кени не за менаџерска позиција?

Ова беше срамна игра..... освен некои блескави 5 минути, друго ништо немаше од игра....едино ако некој сеуште се радува на “пас анд мув“ на наша половина!

Ако Кени е кралот тогаш самиот тој треба да си го зачува достоинството и да си поднесе оставка, во спротивно ке кажам дека ја зема клупата поради фактот дека неговата менаџерска кариера беше оддамна завршена.

И да..... ке ми објасни некој Кајт што играше на теренот?
Не гледав ама јасно ми е што играл. Односно што не играл. Кајт е строго за на клупа. ЗА НА КЛУПА!!!! Да влегува како џокер инаку не. Керол треба да се форсира во прв тим барем во овие утакмици без значење. Ама не .......ќе се глупираме ние. А за Кени нека остани и наредната сезона немам јас проблем со тоа. Секако со ултиматум. Или титула или.......

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Хахаха Розе која црна титула бе брат да влеземе у лига на шампиони ќе славам како титула веќе. Вторник и среда не сум глеал фудбал со години...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.939
Хахаха Розе која црна титула бе брат да влеземе у лига на шампиони ќе славам како титула веќе. Вторник и среда не сум глеал фудбал со години...
Имаме добар тим со уште некое паметно засилување сме тука. И секако менаџерот да не потфрли.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не гледав ама јасно ми е што играл. Односно што не играл. Кајт е строго за на клупа. ЗА НА КЛУПА!!!! Да влегува како џокер инаку не. Керол треба да се форсира во прв тим барем во овие утакмици без значење. Ама не .......ќе се глупираме ние. А за Кени нека остани и наредната сезона немам јас проблем со тоа. Секако со ултиматум. Или титула или.......

Не е поентата во ИЛИ или.... поентата е во која насока ке се движи овој клуб!

Мислам дека сите во управа се свесни дека навивачите неможат да чекаат допрва градење на тим.
Навивачите чекаат трофеи.... на кој потоа ке се надоврзи реномето на клубот каде секој талент би посакал да се најдев во клубот.

Кени дека освен тоа што му штети на клубот, си штети и на самиот себе. Полека но сигурно ја губи довербата во наиввачите.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Имаме добар тим со уште некое паметно засилување сме тука. И секако менаџерот да не потфрли.
Јунајтед се први и имаат 70 бода. Ние сме 7ми и имаме 42. 70-42=28. Последниот тим има 22. 42-22=20. Па види кај сме.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
‎#LFC have only managed 1 win in their last 7 #PL away matches
Е тоа е тоа!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.939
Не е поентата во ИЛИ или.... поентата е во која насока ке се движи овој клуб!

Мислам дека сите во управа се свесни дека навивачите неможат да чекаат допрва градење на тим.
Навивачите чекаат трофеи.... на кој потоа ке се надоврзи реномето на клубот каде секој талент би посакал да се најдев во клубот.

Кени дека освен тоа што му штети на клубот, си штети и на самиот себе. Полека но сигурно ја губи довербата во наиввачите.
Е па јас кога барав резултати одма 80% будала ме правеа. Ама ако ќе си одиме постепено ние не е проблем тоа. Изгради растури изгради растури......и така
--- надополнето: 21 март 2012 во 23:57 ---
Јунајтед се први и имаат 70 бода. Ние сме 7ми и имаме 42. 70-42=28. Последниот тим има 22. 42-22=20. Па види кај сме.
Е сега фалат засилувања....ама капацитетот на тимот е далеку од искористен. Да не Јунајтед има подобар тим од нашиот? Да не Њукасл има подобар тим??

Kajgana Shop

На врв Bottom