Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ke se obrazuvas ke zavrsis fakultet do soliden prosek i na kraj ke ti sefufa nekoj takov so ima osnovno obrazovanie a dosol na toa mesto so puska vo race
toa mi e poentata toa sakam da kazam...
Ако нејќеш да ти шефува некој а си доволно паметен отвори си своја фирма.... Ако сакаш да работиш во државна администрација тогаш верувај дека не си заслужил да имаш паметен и образуван шеф ......

Јас, да ти кажам искрено, не би славел ништо. Од славење преку глава веќе. Треба работа бе, државава баш за славење ни е само.

Зашо да не го славиме? Тоа е и наше знаме. Двоглавиот орел е симбол на православието, земски симбол е речиси на сите православни држави. Кај нас симболот е лавот со две опашчиња ама кога би го немале сигурно би бил двоглавиот орел.

Ама на зевзециве оди докажи им дека не е само албански симбол.

Значи да си спремам кечето јас ОК фала. :vozbud:
Каде ќе славиме, да спремам кечето?
уште еднаш бравос за кандидатутрата
- двајца ватерпољисти ќе ни требаат,идат олимписки кваљификации,
ама сега ми текна да го исполниме рамковниот ни треба уште еден за
во стручниот тим стар ватерпољист,може и од увоз искусен од морето

Зашо да не го славиме? Тоа е и наше знаме. Двоглавиот орел е симбол на православието, земски симбол е речиси на сите православни држави. Кај нас симболот е лавот со две опашчиња ама кога би го немале сигурно би бил двоглавиот орел.

Ама на зевзециве оди докажи им дека не е само албански симбол.

Ако ти се слави оди слави го :eek:

Ослободени двајцата „балисти“ што расекоа полицаец во Тетово!

Водачите на навивачката група „Балисти“, Мета Шкљзен и Мета Арлинд, кои беа уапсени пред десетина дена поради насилство врз Македонци и напад врз полицаец во Тетово, вчера под нејасни околности биле ослободени од затворот во Тетово

http://www.mkd.mk/20711/udarna-vest/oslobodeni-dvbajca-balisti-sto-rasekoa-policaec-vo-tetovo/

Мора да се слави денот на албанското знаме , пошто е знаме кое стои пред 16 општини , како официјално знаме.

DF84B58762A0DE4D8D2D24C7FD25E6F5.jpg

Мора да се слави денот на албанското знаме , пошто е знаме кое стои пред 16 општини , како официјално знаме.

Zosto bi slavel zname na tugja drzava?

Ај да го славиме и Америчкото знаме, зашто и тоа покрај Албанското е секад!

И зашто мора? Ете јас не го славам. И зашто да го славиме уствари, како држава? Нека си слават тие 16 општини.

Штета што ова не е твое знаме, твоето и на другите како тебе знамето им е азербејџанско :(

Да имавме народ обединет и мнозинство, ондак минимум 200 глаучи ќе беа ебени на плоштад пред сите. Разбуди се и размисли кај живеш.

Ахха се слагам, но под услов во тие 200 и кусур глаучи да има претставници од сите полит.партии(водствата) !
Инаку ич не се секирај за мене, буден сум и знам каде живеам, а живеам во мојата земја(татковина) и ич не ме боли патка кој е на власт !
Народот(мнозинството) ја избира власта, така да од нас двајца не зависи ништо, а и не гледам во моментов некоја интересна и просперитетна политичка опција во државава која ветува нешто ново, некаков напредок, било на демократски, било на економски план, така да не се замарам со тоа кој е на власт, а овие сегашниве, а оние старите, сеедно !

Zosto bi slavel zname na tugja drzava?

ти не мора да славиш , ќе слават тие на кои им се.
--- надополнето: 21 март 2012 во 18:04 ---
Ај да го славиме и Америчкото знаме, зашто и тоа покрај Албанското е секад!

И зашто мора? Ете јас не го славам. И зашто да го славиме уствари, како држава? Нека си слават тие 16 општини.

Нема америчко знаме пред Општините , не се тие официјални.

И ти нема потреба да славиш.

ти не мора да славиш , ќе слават тие на кои им се.

Епа нека си слават во општините бе. Нека си организираат концерти, филхармонии, народни танци, колење на девица обвиткана у знамето или нешто така, си неам појма како се слави у светов. Зашто мора тоа насилно, на плоштади, со пукање у воздух?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom