(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А бе многу педери се накотиле во Мадрид!
А бе педери имат, пари немат!

п.с. тука е краљот!

Фајрон!
Тоа што викаш, ако им го земеме Касиљас, оваа сезона во ЛШ ќе испаднат по групи:pos2:
Нека им седи Касиљас бе, жити тој и Раул што им се така стандардни. Ќе си најдеме ние голман од нашата школа. Фостер е прв кандидат да го замени Ван Дер Цар.:)
Баш зошто знам, затоа напишав, за сами да заклучите дека сте најклошарски тимј, зависите од други, финансиската политика ви е катастрофа. Ај ќе продај краљот една нива летово да ве извади од долгови:tapp:

На темава повеќе за Реал праете моабет отколку за Манчестер. А тоа кој е педер, незнам, запрашајте се меѓу себе...

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Trgnete go Real tie plackovci na strana.
Kazete nekoe iznenaduvanje nekoj nov igtac.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
На темава повеќе за Реал праете моабет отколку за Манчестер. А тоа кој е педер, незнам, запрашајте се меѓу себе...
Се збори, пошо вие искиснавте овдека со вашите "јаки и цврсти" муабети, место да си го глеате вашиот фан клуб, кај што ја бар не идам (уопште во ниеден, освен овде), а за педерите....па почни од Гути прво бе фацко :) или тоа чисто онака сакал да му го плесне некој па ај...демек од прва не се станува педер а? Во соблекувална оргии паѓаат...Шустер локомотива чу чу !!!
Не сум до толку вообразен и без култура ко тебе па да почнам да вреѓам, ќе се криете после....затоа поопуштено и без нервози
Ајде поз

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Така е брате Манс, ние овде си дискутираме, а куртоните од раул задрид доаѓаат тука и ни солат памет. Сакаат на фурнаџија леб да му продаваат.
А за пишување на нивниот форум нема шанса, под моето ниво е да пишам таму, а може и некоја алергија да фатам.
Затоа нека си го гледаат нивниот постан фан клуб и нека не ни солат памет, доволно сме упатени и запознаени со фудбал!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај најдобро да ги оставиме нив и тие да не остават нас на мира. Они се замислуваат ептен јаки, во Шпанија се, ама во ЛШ се аутсајдери.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе се знае која е најдобра лига во светот, Англиската Премиер лига. Веќе две години во полуфинале има по три англиски претставници, годинава имавме англиско финале. Фактите зборуваат се. Не вреди да се мериме со селска лига!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе ајде уживајте, не се замарајте со Реал, што се запнале толку против нив? Дај да си го гледаме нашиот Јунајтед и готово. Секој да си брка својата работа.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ајде доста беше за Реал.

Најдобри сме и им сметаме на сите, имам речено и претходно сите не мразат СИТЕ :bip:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
....................lubomorat ................... oti nemat trener kako SAF oti nemat igrace kako RONALDO oti nemat nisto .......................... i so se zamarate so tiiii ..
i de kazejte nekooo zasiluvanje .. iznenadano ako ima..:helou::helou:poz

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе братлета за Манчестер Јунајтед правиме муабет, ако има некое засилување ќе се пишува и ќе се слуша во сите медиуми, додека да дојдеш до форумот 110% ќе го знаеш засилувањето. Стариот лисец изгледа чека да помине Европското. И оп еден ден ќе прочиташ на официјалната страна дека сме лапнале некој ватран играч (уште не можам да заборавам лани како ме погодија со Андерсон и Нани во ист ден). А и не сме ние Челзи или Реал, или незнам кој друг клуб што купува по 7-8 играчи во еден трансфер период, па секој ден да има разни шпекулации, така да relax and enjoy и чекајте инфо од manutd.com

ПС ај еве една статија да видите колку менаџери излегоа од играчите на САФ
линк

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
Ја јуве ги чекам со душа на 6ти август :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ја јуве ги чекам со душа на 6ти август :)
Да си во Англија, за 10 фунти, ќеф. А за деца до 16 години е 5 фунти.
За 800 денари да гледаш Ман Јун - Јувентус на Олд Трафорд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom