- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Снајдер + Робињо + Серхио Рамос = може да се прави муабет...
just joking
Хаха, и Касиљас ќе ви го дадат, не берете гајле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Снајдер + Робињо + Серхио Рамос = може да се прави муабет...
just joking
Јас мислам дека не се природно глупи, разбрав дека вежбале :pos2::pos2::pos2:Реал се природно глупи![]()
Abe neka si odi sega Ronaldo poarno.Tesko deka do godina United ke ja odbrani titulata vo liga na sampioni i tesko deka Ronaldo ke postigne golovi kolku minatata sezona.Vo toj slucaj cenata drasticno bi mu padnala.A spored negovite izjavi toj saka da si odi,a ako go drzat so sila tesko deka ke igra vo starata forma.Jas bi sakal da ostane ama realnosta veli drugo.I nema da bide tragedija ako zamine,SAF odma ke mu najde zamena.I pak ke recam ako go prodadat za 80 mil funti toa ke bide nisto drugo samo pameten poteg,oti ovie od Real se glupi cim davaat tolku pari za eden igrac.:smir:
А бе ако се спремни да дадат се за Роналдо, нека ни ги дадат Робињо, Снајдер, Рамос и Касиљас и завршена работа!
п.с. вчера на натпреварот Италија-Шпанија покажаа како еднододруго седеа претседателот на раул и кралот на Шпанија. Не знам зошто![]()
Ако де, со Портсмут играме, ќе ги скршиме, судијата нема да може многу да помогне на Портсмут.Ај уште вести
Финалето од Комјунити Шилд(Супер куп на Англија) ќе го суди Марк Клатикур(клатенбург) нема потреба од коментар колку ме нервира овој и неговото однесување