Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Во Европа навистина има топ тренерки неможеш да ги познаеш а и повеќето "гламурозни продавници" со сигурност тврдам дека ја имаат истата роба од таму :) Иначе исти има и во шутка компани :D
--- надополнето: 19 март 2012 во 21:33 ---
Барам да најдам за мајка ми како се вие овој турскиот филм Под сенката на врбите но некој ако знае да ми го пише да турски но да не биде од google translate бидејќи не излегува точно :) ???

Ihlamurlar altinda

Се вика правилно таа турска серија.

Каде можам на најдам лустер на барселона, за цената не прајте муабет само да биде од македонија по можност,велес скопје и не праќајте линкови од ебај,...пошто ги знам одтаму благодарам однапред.

Ihlamurlar altinda

Се вика правилно таа турска серија.
Фала ти мајка ми е среќна како ферари да сум и купил :D
--- надополнето: 20 март 2012 во 11:15 ---
Каде може во градов да се најде вакво капче ? ако знае некој нека даде инфо.
blank_army_military_cap_olive_2795_0.jpg
Битпазар мислам дека имаш и провери во ГТЦ на први или втори спрат некаде гледав :)

Каде може да се најде машинка за шишање освен по пазари ?

Decki kaj mozam da najdam da iznajmam stan za edna vecer? ili za nekolku saati?

Го поминуваш пазарот у таа зградата карши полицијата му доаѓа од десна страна гледано од страна на пазарчето
и како стојат со цени , што роба има освен тренерки ?! поздрав

nekoj so znae da poprava dalinska ili mozda servis nekoj neso da mi kaze kaj ima
mi se zaeba daljinskoto od kablovska od t-home i nema garancija pa da probam ako moze da se popravi ne mi se dava na degenive 800 za novo:@

nekoj so znae da poprava dalinska ili mozda servis nekoj neso da mi kaze kaj ima
mi se zaeba daljinskoto od kablovska od t-home i nema garancija pa da probam ako moze da se popravi ne mi se dava na degenive 800 za novo:mad:
Колку пари ти би дал некој да ти го поправи даљинското? 50 ден?

Колку пари ти би дал некој да ти го поправи даљинското? 50 ден?
znaci do kaj 500 bi dal ne se mnogu pari 800 den. za novo ama me nakurcija od t-mobile bolje tie pari ke gi daam na nekoj da mi go popravi otkolku na t-mobile

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom