Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
А бе види, јасно дека никој не е совршен, па ни Лино, ама сепак има начин како да изразиш мислење. Премногу му се надмени муабетите искрено. Јас Борко лично многу го почитувам како голман и на форумов 100 пати имам кажано, ама вакви изјави не му требаат. Сепак Лино има искуство, кредибилитет и успеси зад себе и треба да се има почит спрема него и дури и да има несогласувања, тие да бидат искажани на нормален начин.А што кажа лошо човекот ?Повеќето од работите се вистина.Иначе нормално дека не се сака со него.Па заради Лино он си отиде од Металург во Вардар.
Лино никогаш не штеди пофални зборови за репрезентацијата и додека траеше првенството, а ни сега, баш читав изјава дека оваа репрезентација може да отиде далеку и не би било изненадување доколку се квалификуваме на Олимпијада.
Значи, не велам дека Лино е совршен, само велам дека не е коректно што на ваков начин го изразил своето незадоволство. Премногу се осеќа горчина.
Муабетот со Станиќ посебно...
Диви е супер, јас нашите многу ги почитувам и сметам дека се премногу квалитетни, ама сите го гледаме Станиќ што може и како може и што прави...
Не знам, малку ме разочара со интервјуво искрено.