- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.534
- Поени од реакции
- 29.096
Куманово Црвена Звезда точно тоа значи иако веќе ти одговоријаШто е КУЦЗ? Сум го видел на еден куп сообраќајни знаци на патот накај Охрид... Дело на кумановчани?
Али замисли човече, колку треба да си ретардиран да возиш на автопат, да излезеш од кола и со спреј на сообраќаен знак да напишеш КУЦЗ.
1. Не бе најактивен си во темата ХомосексуалностДа де, бидејќи не сум очигледно геј (ако не беше очигледно по потписот ).
А на кого му се тоа по 10ти пат главите скршени? Извини, дали ти тоа се фалиш дека си тепал педери?
И мене ми сметаат многу работи - ете ти кажав - идам да пратам натпревар, нема а да не се случи некој инцидент. Веројатно синдромот на балкански неандерталци преовладува кај ваквите групи па затоа не можете да си помогнете да не направите некоја глупост. Да, тоа многу ми смета, немаш поим колку.
И не се грижи, само затоа што сум геј не значи дека се палам на секое машко, особено не некое дрто и заостанато како тебе . Тоа што го спомнав си имаше соодветен контекст пред да го изманипулираш во твоја корист.
2. На парада поноса и слично, не лично јас
Епа извини ама ти очигледно престана да одиш на утакмици пред добри 2 години. Веќе 2 години се нема случено ништо за време на натпревар, а може и повеќе. Мојата дискусија завршува тука со тебе од причина што имаш премногу стереотипни размислувања. Нешто ми делуваш повредено? Душичка...