Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.189
Сеуште не сум договорил противници за во недела, и ко шо глеам премногу несериозни се, така да оставам и вие да се потрудите малку околу проблемов.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Сеуште не сум договорил противници за во недела, и ко шо глеам премногу несериозни се, така да оставам и вие да се потрудите малку околу проблемов.
Ќе му спомнам на Пајо аиде он да види тим ако најде, 6 на 6 се играше така?

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Како што гледам ние сме 7 без голмани ? ако се пријават уште тројца можеме меѓу нас да играме, нормално ако дојдат и голманите . . .

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.189
Добро, не можеме ли барем надвор да изиграме?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Не изигравте неделава?

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.189
Не, организација у минус.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
ц ц ц

Значи дај да се затвори темава дур не се стопли за надвор.
Ние 6-7 души да си се договараме по ПП или скајп за да играме со противничка екипа пошто вака ниту ние неколку што сакаме да изиграме неможе на раат зашто незнаеме до петок дали ќе има 12 души или треба да се бара протвиничка екипа и после иди за 2 дена најди.
Се знаете и кои сте тие ќе ве контактирам по ПП за неделава да се договориме.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
ц ц ц

Значи дај да се затвори темава дур не се стопли за надвор.
Ние 6-7 души да си се договараме по ПП или скајп за да играме со противничка екипа пошто вака ниту ние неколку што сакаме да изиграме неможе на раат зашто незнаеме до петок дали ќе има 12 души или треба да се бара протвиничка екипа и после иди за 2 дена најди.
Се знаете и кои сте тие ќе ве контактирам по ПП за неделава да се договориме.
Брат сам знаеш дека на многу не ни одговора недела,кога игравме четврток увек имаше деца...Јас уште оттогаш кажав дека терминот не чини,ама вие видовте дека има 40 души мене на Вори и на уште 2 ца кој не ни чинеше не не јебававте,па сега ако гледаш ние 4-ца фалиме : ))...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
И мене ме јебе недела,имам утакмици и не знам до петок кога се игра а се прават списоци...сега се стоплува надвор ќе има луѓе!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Никогаш нема да најдете термин што ќе им одговара на сите посебно што не сме екипи што се знаеме и што стално играме.

И во овој термин во недела имаше 20 луѓе у еден момент кај се сеа сите?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Никогаш нема да најдете термин што ќе им одговара на сите посебно што не сме екипи што се знаеме и што стално играме.

И во овој термин во недела имаше 20 луѓе у еден момент кај се сеа сите?
Увек имало по 20 луѓе и за Расадник имаше по 20 пријавени па останувавме по 12 души :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Неделава пропадна дека не работеше форумот а мене ме мрзеше да праќам пак поединечно пп на секого. Проверив на ФБ страната немаше никој напишано и само Cthulhu^ проверил.

Што е до мене може и викенд а може и четврток или било кој друг ден кој ќе го договориме и веќе да се организираме за надвор, нема потреба во балон кога дојде пролет освен ако некој нема редовен противник па инсистира за балон.

Топче, праќање пп се прави по пп не вака јавно сите да читаат :D.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ако сте за надвор кажете, ја собирам екипа да играте против нас. :) Се надевам ке се спогоди терминот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom