Значи или ќе имаме една утакмица таа во недела (ако им е премногу на дечкиве две во викенд) или и сабота и недела (за овој викенд евентуално). Јас сум исто пријавен за недела.За оваа недела се пријавени
Цтхулху (ако не откаже поради ова у сабота)
Ханибал (исто ако не откаже поради ова у сабота)
ЅОНЕ
Топче
Саета
и голман барам пошто Јувентус нема да може.
Еве вака. Значи ни моиве не се 100% сигурни али ми рекоа дека повеке се да се игра во сабота отколку недела. Значи локација нека биде некое од игралиштава во центар, мислам дека е најфер за сите. Времето може да биде ете да ставиме приближно 3 часот, ке ги подпрашам значи уште еднаш за сигурно да ми потврдат и одма чим дознаам ке ви кажам јас. Еве почнувам уште сега да ги барам или до вечер кажувам, или евентуално утре до 2-3 додека сум у школо да ги распрашам. Ке се потрудам да ви кажам за сигурно, па и да не успееме да се собереме комплетно барем се со време да се знае. Вака кажувам бидејки кој е од Драчево, кој од Ајватовци па и некои со мене од Ченто и близу околина. Се надевам ке одговара на сите. Локација дозволувам да одредите вие, тоа кај јбт мислам дека малку е чкарт теренчето, ако некој го знае поубаво тоа кај медицина кажете.Шурикен братче, дај да утврдиме саат и локација за у сабота, пошо додека потврдат сите дека им одговара све, ќе поминат два дена.
Превише е 8, нека се договорат Саета и Урбан кој од нив ќе игра во недела, без лутење ама 8 е стварно премногу.За у недела ќе бидеме 8 со голман(со другарми голманот+Saeta)така да мислам дека ќе бидеме превише
За сабота најдобро е да играме кај 16ч еве тогаш ќе може и Urban,а за терен немаме многу добри опции...Аеродром,јбт најверојатно е зафатен и ни останува медицина каде што теренот не е баш нај нај,али има највише шанси да биде слободен теренот.