Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.187
Нема логика јас да откажам поради оваа другава утакмица у сабота, башка играме на отворено у сабота, единствено заради финансиите ми беше на мене.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
За оваа недела се пријавени

Цтхулху (ако не откаже поради ова у сабота)
Ханибал (исто ако не откаже поради ова у сабота)
ЅОНЕ
Топче
Саета
и голман барам пошто Јувентус нема да може.
Значи или ќе имаме една утакмица таа во недела (ако им е премногу на дечкиве две во викенд) или и сабота и недела (за овој викенд евентуално). Јас сум исто пријавен за недела.

Од мене толку сега нека се изјаснат сите кога ќе играат и каде :).

Ханибал го праша дали може да го викне другар му за недела да брани?

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.187
Шурикен братче, дај да утврдиме саат и локација за у сабота, пошо додека потврдат сите дека им одговара све, ќе поминат два дена.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Јас у недела играм 100%,а за у сабота ако е терминот до 20ч играм исто 100%:)
Можам и голман да викнам ако сакате:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Да не биде збунка пишам списоци за викендов:

Тим сабота (против Шурикен) надвор:

1. Чтулу
2. Ханибал
3. Кајзер
4. Урбан
5. Левак
6. Дел Пиеро фан
7. Јувентус (слободен до 18:00 но треба да ми потврди за сигурно)

Ако некој не може саботава нека пише да бараме друг играч. Добро би било да играме некаде центар ЈБТ или медицинско на пола пат да ни дојде на сите :).

Тим недела во 20:30

1. Чтулху
2. Ханибал
3. ЅОНЕ
4. Топче
5. Саета
6. Кајзер

Фали голман.

Ако сум згрешил некаде поправајте и корегирајте :).

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ако се игра фудбалот преку недела(т.е терминот) count me in. :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Шурикен братче, дај да утврдиме саат и локација за у сабота, пошо додека потврдат сите дека им одговара све, ќе поминат два дена.
Еве вака. Значи ни моиве не се 100% сигурни али ми рекоа дека повеке се да се игра во сабота отколку недела. Значи локација нека биде некое од игралиштава во центар, мислам дека е најфер за сите. Времето може да биде ете да ставиме приближно 3 часот, ке ги подпрашам значи уште еднаш за сигурно да ми потврдат и одма чим дознаам ке ви кажам јас. Еве почнувам уште сега да ги барам или до вечер кажувам, или евентуално утре до 2-3 додека сум у школо да ги распрашам. Ке се потрудам да ви кажам за сигурно, па и да не успееме да се собереме комплетно барем се со време да се знае. Вака кажувам бидејки кој е од Драчево, кој од Ајватовци па и некои со мене од Ченто и близу околина. Се надевам ке одговара на сите. Локација дозволувам да одредите вие, тоа кај јбт мислам дека малку е чкарт теренчето, ако некој го знае поубаво тоа кај медицина кажете.

И уште нешто звучи смешно али да си знаете. Мислам дека викендов се менуваше времето, сабота или недела. Да си знаете и тоа. :D

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.187
Тим недела во 20:30
1. Чтулху
2. Ханибал
3. ЅОНЕ
4. Топче
5. Кајзер

Saeta Rubia треба да потврди.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Јас во сабота сум до 15:30 на работа...така да после 16:00 за надвор ми одговара...а сигурно ќе се игра порано, што значи за во сабота јас нема да можам...а за во недела од 20:20 сум 100% сигурен

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Да си знаете дека за во недела максимум може 6 души + голман за да има максимум по една измена

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
За у недела ќе бидеме 8 со голман(со другарми голманот+Saeta)така да мислам дека ќе бидеме превише:)
За сабота најдобро е да играме кај 16ч еве тогаш ќе може и Urban,а за терен немаме многу добри опции...Аеродром,јбт најверојатно е зафатен и ни останува медицина каде што теренот не е баш нај нај,али има највише шанси да биде слободен теренот.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Само да ви кажам дека минативе денови играв од 3 саат поручек надвор, дечки, не се заебавајте, не се игра на такво време, жешко е уште отсега.

Договорете си термин од 5 саат и да играте на раат.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дечки му кажав на Кајзер јасно, значи ке се потрудамм ако не успеам да ја соберам екипата нема скроз до крај да форсираме, ке си играте само во недела па наредна сабота асално да ја наредиме работава. Ова не значи дека се откажува во сабота туку нема со сила да се оди. Ако ништо не изиграме сабота има големи шанси да се видиме во недела... да ве посетам. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
За у недела ќе бидеме 8 со голман(со другарми голманот+Saeta)така да мислам дека ќе бидеме превише:)
За сабота најдобро е да играме кај 16ч еве тогаш ќе може и Urban,а за терен немаме многу добри опции...Аеродром,јбт најверојатно е зафатен и ни останува медицина каде што теренот не е баш нај нај,али има највише шанси да биде слободен теренот.
Превише е 8, нека се договорат Саета и Урбан кој од нив ќе игра во недела, без лутење ама 8 е стварно премногу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom