Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Греота за Муамба, во вештачка кома го одржуваат и уште е во критична ситуација. Мислам дека нажалост тука завршува неговата фудбалска приказна. Многу лошо но како и да е, најважно е да закрепне.

Браво за Торес, ајде нешто и во среда :))

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
23 годишен, а добил срцев удар. Некако не ми иде нешто. Сигурно имало некој пропуст.

Му посакувам што побрзо да оздраве!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.860
Поени од реакции
11.528
Ептен ми е ќејф за торес, браво. Се надевам следни на листа му се плавите цигани :icon_lol:
Него Валенсија, е најдобро крило во премиер сезонава, де факто.
--- надополнето: 19 март 2012 во 13:07 ---
23 годишен, а добил срцев удар. Некако не ми иде нешто. Сигурно имало некој пропуст.
Му посакувам што побрзо да оздраве!
Еј ќути брат, се стаписав дури го гледав мечот :/ жално ептен за детето, се надевам ќе живее.
Но тоа е цената за англиски фудбал, имаш 90 меча во сезона и тоа што викаш има нешто сомнително...дали бил третиран недоволно, или па имал фрка со срце ќе се види допрва. Во секој случај играчиве мора да си ги отплатат платите па макар и со смрт некад, за жал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може до негде има право Инвејдер, сигурно знаеле нешто овие од Болтон. Вака викам зошто кога истрчаа лекарите накај него, Веб му даде дозвола и на Којл да влезе на теренот и овој се држеше кај срцето и им објаснуваше нешто на лекарите од Тотенхем. Видете го пак видеото, ја има оваа сцена.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Се радувате заради Торес, зашо треба да играат со Сити :D:P

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ако планираат администраториве секој викенд вака да е офлајн форумов, нека кажат да знам да го ставам Торес на фантази. :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ако планираат администраториве секој викенд вака да е офлајн форумов, нека кажат да знам да го ставам Торес на фантази. :D
И контра Реал у кладилница :)
Него стварно е жално за Муамба ова, Дефо неможеше да се смири, јас у кладилница бев и само го слушнав овој на Спортклуб дека се прекинува мечот, мислев нешто од публикава да не било, после дома кога видов, искрено морници ме полазија....

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не преферирам црн хумор, ама морам да го кажам ова. Муамба остави срце на терен...
going in hell in 3...2...1... :D

во среда Компани ќе го врати Торес во реалност, мада не верувам дека ќе почне од прва

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Торес и Даунинг даваат голови, форумот го нема. Ремзи дава голови умира некоја позната личност.

Едит: Добро е, сега форумот ќе го имаме до крајот на сезоната.

Едит 2: Pray for Muamba !

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Јунајтед веќе не ја испушта титулата од раце, мислевме се заебава Фергусон со оној, да не се навредите фанови на М.Јунајтед, просечен состав, ама стариот стварно го бива.

Дуелот со Сити сеуште ќе биде многу важен, но мислам дека Сити има да го изедат дебело на тој натпревар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom