GTFO
Pushing the button
- Член од
- 3 април 2009
- Мислења
- 5.654
- Поени од реакции
- 4.579
Fernando Torres finally scores...The news reaches Barcelona. @Chelsea http://pic.twitter.com/YxzTX6yw
Незнам од кај не го пуштиле . Прочитав на неколку онлајн англиски весници и реднап кажа на пресНе помогнал, сакал да помогне ама не го пуштиле
--- надополнето: 19 март 2012 во 18:44 ---
леле леле па вие оваа сезона повеќе навивате за Челзи отколку за ЈунајтедАјде утре Алах, Буда, Јехова, сите тие да се сконцентрираат на Торес.
Taкво време дојде Ако не вие еве Арсенал се наредни, ми изгледаат настрвени за одмазда, тие ќе ги кинат, а и дужат услугилеле леле па вие оваа сезона повеќе навивате за Челзи отколку за Јунајтед
Искрено утре не ми се верува Челзи да победи.
Баш некако ми иде дека Сити ќе победи и после ќе се прават споредби меѓу АВБ и РДМ.Демек РДМ ги победи слабите а изгуби од Сити а со АВБ сме ги победиле Сити...
Не се грижете ваша е титулата.Се додека Манчини им е тренер на Сити тие титула во ЕПЛ со очи не гледаат.Taкво време дојде Ако не вие еве Арсенал се наредни, ми изгледаат настрвени за одмазда, тие ќе ги кинат, а и дужат услуги
Izgleda Torres nema da igra prv tim taka da za dzabe molitviteАјде утре Алах, Буда, Јехова, сите тие да се сконцентрираат на Торес.
Ако не играат ни Лескот ни Компани јас двајца би ставила ( и Дрогба и Торес ) ама сепак ин РДМ ви траст сеа за сеаIzgleda Torres nema da igra prv tim taka da za dzabe molitvite