Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Браќата ваши од Германија на ограда имаа грчко знаме или така ми се причини ?

Ете го грчкото знаме пак на втора минута пред 3-4 месеци. Поготово у оваа ситуација кога се мразат Германците со Грците, ептен е чудно... --- надополнето: 16 март 2012 во 11:28 ---
Ете го грчкото знаме пак на втора минута пред 3-4 месеци. Поготово у оваа ситуација кога се мразат Германците со Грците, ептен е чудно...

Знамето е за дефанзивецот Пападопулос...

Druze e sega e, situacija se osekam kako izguben Germanec...Abe ima nekoj vo Germanija od nasive da se pojavi i da go pokaze naseto prvo staro zname so 16-to sonce?!E toa bi bila dobra situacija koga ke snimi kako provokacija za hell ass igracot ?! I wish too see that my boy XD ...

Druze e sega e, situacija se osekam kako izguben Germanec...Abe ima nekoj vo Germanija od nasive da se pojavi i da go pokaze naseto prvo staro zname so 16-to sonce?!E toa bi bila dobra situacija koga ke snimi kako provokacija za hell ass igracot ?! I wish too see that my boy XD ...
007.jpg

Го става дечко кој е Македонец...

Шкендија и Вардар ќе играат во среда во Тетово!?
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=6527
Таневски ќе го пропушти и дербито со Металург....
--- надополнето: 16 март 2012 во 21:57 ---
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=6527

Шкендија-Вардар најверојатно во среда...

Таневски со два меча суспензија, ги пропушта дерби мечевите со Шкендија и Металург...

Побрз за малце:icon_mrgr:

Со Металург значи во недела?(другата недела)

Се надевам не му дале од дресовите што се продаваат во Орка :pos:

А изглеа го знае Вардар од натпреварите со Легија.

Вчера имав долг разговор со УГЕ за работава. Дечките стварно им е криво и неќат да дојде до било какво недоразбирање поради случкава. Уште еднаш ми објаснија што била работата и дека кај нив поимот "Ultras no politica" максимално го поштуваат и живеат, и затоа воопшто не се замарале досега со било какви државни знамиња на нивна трибина. А без да претерувам 90% од нивните членови воопшто незнаат каква е ситуацијата кај нас со циганите итн. Е сега, како што реков, во иднина ќе бидат претпазливи и ќе изреагираат за да не дојде пак до таква случка, тоа уште еднаш ми го ветија...

Дечките стварно многу им значи пријателството со нас, тоа ми го потврдија уште еднаш и се ќе сторат да биде братството на двете групи на најголемо ниво! Баш еве веќе 2 недели нонстоп ме прашуваат како е ситуацијата доле кај нас, што има ново, дали е напната ситуацијата, ова-она, дали треба некако да помогнат итн., и стварно гледам дека се заинтересирани и загрижени.

Напишано од наш член што живее во Гелзенкирхен. Да не дојде до некоја заблуда околу случувањата. :)

Abe so se sluci so forumov,sabotata i nedelata uopste ne mozev da vlezam,dobro by the way izglea od Orka mu dale :D,pa ovoj ne e Emirot od Katar,pa da go setaat,kebapi da go ranat,ovoj e od onoj tip,zdravo,vide,nati podarok,pa ajde gitla ... XD

my friend ,i wiil cancel my facebook today,someone i don t know who,maybe don t like me,and come to my coach,teel that i write in my facebook something bad about him,i dont know why,these guy do that,i never do bad for someone in these cowtry,ever time i teel good thing about ilco,,that him is good coach,but for cause that and for cause these lie,i wiil cancel my facebook,thank you for everything my friend,and thank s all fans vardar.

Ова од Лико на фб

А прочитав нешто и за Бран од Норвешка, заинтересирани изглеа биле за Лико...

Back
На врв Bottom