Фан Клуб: Вардар

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Браќата ваши од Германија на ограда имаа грчко знаме или така ми се причини ?

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Ете го грчкото знаме пак на втора минута пред 3-4 месеци. Поготово у оваа ситуација кога се мразат Германците со Грците, ептен е чудно... --- надополнето: 16 март 2012 во 11:28 ---
Ете го грчкото знаме пак на втора минута пред 3-4 месеци. Поготово у оваа ситуација кога се мразат Германците со Грците, ептен е чудно...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Знамето е за дефанзивецот Пападопулос...

Ф

Флеш

Гостин
Druze e sega e, situacija se osekam kako izguben Germanec...Abe ima nekoj vo Germanija od nasive da se pojavi i da go pokaze naseto prvo staro zname so 16-to sonce?!E toa bi bila dobra situacija koga ke snimi kako provokacija za hell ass igracot ?! I wish too see that my boy XD ...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Druze e sega e, situacija se osekam kako izguben Germanec...Abe ima nekoj vo Germanija od nasive da se pojavi i da go pokaze naseto prvo staro zname so 16-to sonce?!E toa bi bila dobra situacija koga ke snimi kako provokacija za hell ass igracot ?! I wish too see that my boy XD ...

Го става дечко кој е Македонец...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=6527

Шкендија-Вардар најверојатно во среда...

Таневски со два меча суспензија, ги пропушта дерби мечевите со Шкендија и Металург...

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Шкендија и Вардар ќе играат во среда во Тетово!?
Таневски ќе го пропушти и дербито со Металург....
--- надополнето: 16 март 2012 во 21:57 ---

Шкендија-Вардар најверојатно во среда...

Таневски со два меча суспензија, ги пропушта дерби мечевите со Шкендија и Металург...
Побрз за малце:icon_mrgr:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Со Металург значи во недела?(другата недела)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Се надевам не му дале од дресовите што се продаваат во Орка :pos:

А изглеа го знае Вардар од натпреварите со Легија.

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Вчера имав долг разговор со УГЕ за работава. Дечките стварно им е криво и неќат да дојде до било какво недоразбирање поради случкава. Уште еднаш ми објаснија што била работата и дека кај нив поимот "Ultras no politica" максимално го поштуваат и живеат, и затоа воопшто не се замарале досега со било какви државни знамиња на нивна трибина. А без да претерувам 90% од нивните членови воопшто незнаат каква е ситуацијата кај нас со циганите итн. Е сега, како што реков, во иднина ќе бидат претпазливи и ќе изреагираат за да не дојде пак до таква случка, тоа уште еднаш ми го ветија...

Дечките стварно многу им значи пријателството со нас, тоа ми го потврдија уште еднаш и се ќе сторат да биде братството на двете групи на најголемо ниво! Баш еве веќе 2 недели нонстоп ме прашуваат како е ситуацијата доле кај нас, што има ново, дали е напната ситуацијата, ова-она, дали треба некако да помогнат итн., и стварно гледам дека се заинтересирани и загрижени.

Напишано од наш член што живее во Гелзенкирхен. Да не дојде до некоја заблуда околу случувањата. :)

Ф

Флеш

Гостин
Abe so se sluci so forumov,sabotata i nedelata uopste ne mozev da vlezam,dobro by the way izglea od Orka mu dale :D,pa ovoj ne e Emirot od Katar,pa da go setaat,kebapi da go ranat,ovoj e od onoj tip,zdravo,vide,nati podarok,pa ajde gitla ... XD

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
my friend ,i wiil cancel my facebook today,someone i don t know who,maybe don t like me,and come to my coach,teel that i write in my facebook something bad about him,i dont know why,these guy do that,i never do bad for someone in these cowtry,ever time i teel good thing about ilco,,that him is good coach,but for cause that and for cause these lie,i wiil cancel my facebook,thank you for everything my friend,and thank s all fans vardar.

Ова од Лико на фб

А прочитав нешто и за Бран од Норвешка, заинтересирани изглеа биле за Лико...

Kajgana Shop

На врв Bottom