Power 90 Xtreme - Workout program

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Кај мене мислам не е така, сега не сум дома, после коа ќе идам ќе проверам, ама знам сигурно дека има еден фолдер и пишува нешо Excel Files. A aко ти е за принтање, можеш и од самата книга само тие страни да си ги испринташ.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Кај мене мислам не е така, сега не сум дома, после коа ќе идам ќе проверам, ама знам сигурно дека има еден фолдер и пишува нешо Excel Files. A aко ти е за принтање, можеш и од самата книга само тие страни да си ги испринташ.
Симнат ми е од интернет,ја неам книгата..
--- надополнето: 14 март 2012 во 20:41 ---
Најдов и испринтав...фала :D

F

FuckYouAll

Гостин
Пред некој ден почнав да ги правам вежбите за стомачни.
Сите вежби ги правам по 20-25 повторувања. Е сеа ме интересират колку пати во неделата да ги правам вежбите ?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Сите вежби ги правам по 20-25 повторувања. Е сеа ме интересират колку пати во неделата да ги правам вежбите ?

3 пати

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
А зашто само стомачни правиш?
--- надополнето: 15 март 2012 во 02:46 ---

Пријателе, ти пратив меил, ти стигна така ???

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
А зашто само стомачни правиш?
--- надополнето: 15 март 2012 во 02:46 ---

Пријателе, ти пратив меил, ти стигна така ???
Сега отворив,да,стигнато е ,сега ќе читам...заборавив скроз на ова,пошто опседнат сум со вежбиве :D

Фала.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
По колку правите дигања на вратило,од оние широките ? јас правам по 3 у една серија :( а вкупно денеска,37..

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
По колку правите дигања на вратило,од оние широките ? јас правам по 3 у една серија :( а вкупно денеска,37..
Kaко мислиш 37?
Јас макс. можам 15, ама коа вежбам правам по 10 зашто ако направам 15 на почеток после по 5 ќе ги праам на следните сетови XD.
А иначе тоа со тек на време ќе ти се зголеми, ја прв пат на вратило коа завежбав исто 3-4 пати можев само.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Kaко мислиш 37?
Јас макс. можам 15, ама коа вежбам правам по 10 зашто ако направам 15 на почеток после по 5 ќе ги праам на следните сетови XD.
А иначе тоа со тек на време ќе ти се зголеми, ја прв пат на вратило коа завежбав исто 3-4 пати можев само.
Па сите вкупно,вежби за вратило,37...широки,близу рацете,свртени навнатре,нанадвор...знаеш :)

Иначе,правам по другиве поише,ама овие со широк фат многу малку,и многу се нервирам...ама ај,ќе дојде со време:)

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Па сите вкупно,вежби за вратило,37...широки,близу рацете,свртени навнатре,нанадвор...знаеш :)

Иначе,правам по другиве поише,ама овие со широк фат многу малку,и многу се нервирам...ама ај,ќе дојде со време:)
Ааа, ја те сфатив само широк фат, си викам иии 12 серии овој праел :ROFLMAO:
Не се нервирај, тешки се, ама битно е да ги праиш со правилна форма, скроз до доле, скроз до горе, брадата над шипката, и за кратко време ќе ојачаш. Боље 3 ама правилни отколку 10 до пола.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Ааа, ја те сфатив само широк фат, си викам иии 12 серии овој праел :ROFLMAO:
Не се нервирај, тешки се, ама битно е да ги праиш со правилна форма, скроз до доле, скроз до горе, брадата над шипката, и за кратко време ќе ојачаш. Боље 3 ама правилни отколку 10 до пола.
Да да...не се ни клатам кога се дигам нагоре,пошто нели така зимаш замаф и полесно е...:D денес една недела цела завршена,уште 11 :D

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.479
Поени од реакции
3.290
Ja денес втората ќе ја завршам, ќе ми беше ова четврта али јбг напраив рестарт.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Да да...не се ни клатам кога се дигам нагоре,пошто нели така зимаш замаф и полесно е...:D денес една недела цела завршена,уште 11 :D
И не си помагајте со нозе, т.е. воопшто не ги движете нозете во колената кога одите нагоре, најчесто така мамат тие што прават згибови.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Нема ништо подобро од програмава...тие што се мислат дали да почињаат,нека почнат...

Увек после тренинг неможам да го стиснам течниот сапун,за да си ги измијам рацете :D

3 месеци идев у теретана,на грб кревав по 40-45,трицепс исто по 40-45,бицепс по 20-25 кила,чучњави со по 40-45 кила,и не ми излегоа толку вените,колку што ми излегоа за оваа недела дена...чудо :D

Kajgana Shop

На врв Bottom