- Член од
- 22 мај 2008
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 25
A be go gledam kako igra Tores i uste mi e maka sto ne go zemavme proslata sezona. Deckovo igra fantasticno i sega nemase da se opteretuvame tolku so transveri osobeno za napagaci. Ali toa e.
Немаат скаути очигледно.Секогаш кога Есиен си оди во Гана со себе увезува уште 5-6 талентирани братучеди и од нив некој ќе се претвори во добар фудбалер.И тие трансфери ги врши секако незаконски.а бе не знам дали другиве наши ривали имаат воопшто скаути.за секој играч стално Мен Ју пројавувуа интерес и на крај мора некој друг тим да го земен.Рамзи,Босингва,Микел,Есиен,Балак...ај сега нека се заинтересираат за некое дрво и да нека го земет другите клубови веќе.преку глава ови ми ојде.
Таман се загрееме за некој играч, ни го лапаат. Више ми се здосади од вакви ситуации, уште ништо не сме зеле.
Gill рече дека ќе го одврзале ќесето по европското првенствоАјде долго е летото:helou:
Juve to challenge European Champions on August 6th
Another prestigious engagement in a very eventful summer. On the long journey taking Juventus to the Champions League preliminary round (first leg on August 12th/13th, second leg on the 26th/27th), Ranieri’s team will now be playing against Manchester United too.
During their summer tour in England, where they will also be facing Arsenal and Hamburg in the Emirates Cup, Juventus will clash with the European (and English) Champions in a prestigious friendly. The game is scheduled for August 6th, at Old Trafford.
Да да..Очекувам интересен натпревар (и да ни попуштате малку :winkBiankonerri се гледаме :smir:
Секогаш паѓале многу гооолови, очекувам и сега.
Ајде важи редно е и вие да тепате еднаш... (последен пат се сретнавме во америка..... лошо лошоооо беше за вас )Да да..Очекувам интересен натпревар (и да ни попуштате малку :wink