Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
...се повеќе од моите лоши навики, нешто како да ми вели дека во даден момент во иднина ќе ме задават и ќе ме фрлат во очај за да размислувам подобро и подолго...

Јас секако дека не сакам да се случи тоа, ама е неизбежно...

ti ebam toa lebarkite taman da pisam edna u krevet ja vidov...Nekoj znae kako dobro da se zastitam od niv?

ti ebam toa lebarkite taman da pisam edna u krevet ja vidov...Nekoj znae kako dobro da se zastitam od niv?
дезинфекција..викни ги нека испрскаат низ цел дом најубаво..
кај мене беше полно лебарки навечер одам до вц по 5-6 огромни гадни се маму им ебем :mad: али еве веке повеке од пола година немаме ништо од кога дезинфициравме...

Имав страв од кучиња,но сега тој страв исчезна и чувам питбулл еден од најдобрите во македонија (мислам за генетски) кога велам исчезна сите имаме страв од кучиња но за 40-50 посто се намали, иначе како мал имав страв од темница..сега не :)

Имав страв од кучиња,но сега тој страв исчезна и чувам питбулл еден од најдобрите во македонија (мислам за генетски) кога велам исчезна сите имаме страв од кучиња но за 40-50 посто се намали, иначе како мал имав страв од темница..сега не :)
Премногу гадни....

најмногу се плашам кога гледам сам хорор но тоа ретко се случува, скоро секогаш кога се враќам од излгевање накај дома во доцните утрински часови се вртам позади мене скоро на секој 5 секунди незнам зошто. :)

дезинфекција..викни ги нека испрскаат низ цел дом најубаво..
кај мене беше полно лебарки навечер одам до вц по 5-6 огромни гадни се маму им ебем :mad: али еве веке повеке од пола година немаме ништо од кога дезинфициравме...

Па ги нема зима затоа, јас у детска имам преку лето од тие големите црни спајдерменки, по ѕид шо ги има. Ама на први спрат сум, собата ми излегува одма на улица/сокак и премногу канализации и слично.. затоа ебам у парк. :icon_lol: Не е некој turn on за женско, кога ја праќаш она да ги скине. :icon_lol:
--- надополнето: 21 март 2012 во 21:24 ---
Па ги нема зима затоа, јас у детска имам преку лето од тие големите црни спајдерменки, по ѕид шо ги има. Ама на први спрат сум, собата ми излегува одма на улица/сокак и премногу канализации и слично.. затоа ебам у парк. :icon_lol: Не е некој turn on за женско, кога ја праќаш она да ги скине. :icon_lol:

Инаку у последно време, после слушање гласна музика, смрдлата од аваст која збори нешто како ми е заштитен компјутерот. Мамата!

Се плашам од смрт од умирање.Но кога ќе помислам на тоа дали некој некогаш од нас се сеќава да бил исплашен при неговото раѓање?па и не се плашам толку:)

незнам за тебе ама јас кога се родив плачев, а сигурен сум и дека кога ќе умрам ќе плачам :D

незнам за тебе ама јас кога се родив плачев, а сигурен сум и дека кога ќе умрам ќе плачам :D
Да во ред сите плачеле кога се родиле но дали некој се сеќава на тоа,НЕ!така и со умирањето тоа е еден момент после кој не се сеќаваш на ништо и друго неможеш да плачеш кога ќе умреш затоа што си веќе умрен..get it;)
Абе bugs ме изнасмеа со ова последново ќе плачам ко ќе умрам рече:pos:
закон(y):pos:

Зависи за каков страв се работи, ако е од оние од височина од бла бла, да имам страв ама се соочувам многу лесно зошто го сакам тоа чувство.
А сеа стравот како подсвесно чувство .. искрено незнам од што се плашам, има нешто, некогаш имам некои изопачени сонови, психопатски мисли кои незнам од каде и од што ми доаѓаат ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom