Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
Затоа што на фергусон помило ке му беше да игравме вчера лига на шампиони отколку денес лига европа, и затоа што во прв план му е титулата во Премиер лига
Сега. А во ЛШ што испаднавте од онаква група кај што очекувавте максимум поени кога ве извлекоа?

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Добар гол на руни ако се малку само помачат можеби и да не изненадат со 2 гола ајде да се надеваме на спектакуларен финиш (y)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Фергусон си кажа после излагањето од лига на шампиони идеше нешо вака ‘‘ европа лига е нашата казна,што игравме лошо во лига на шампиони‘‘ за разлика од манчини кој кажа европа лига е големо натперварување кое......! Така да се виде колку го боли за еропа лига

A

apidrone

Гостин
Ај да не ви ги барам постовите коа мнозинството од вас викавте дека ЛЕ не е важна. И според мене побитно е да тепаме со Волвс и да продолжиме со ПЛ.

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Сега. А во ЛШ што испаднавте од онаква група кај што очекувавте максимум поени кога ве извлекоа?
А сега почна да ме нервираш и провоцираш :mad: А вие што плативте 27 милиони на тренер за да ве направи катастрофа (не дека порано бевте нешто подобро но сега сте...) и да ви ја загуби борбата за титулата (не освојувањето) и за малку да испаднете од лига на шампиони (ако беше тренер и на вториот натпревар)? ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај да не ви ги барам постовите коа мнозинството од вас викавте дека ЛЕ не е важна. И според мене побитно е да тепаме со Волвс и да продолжиме со ПЛ.
Не да се инаетам ама ќе те прашам,не дај боже и да не бидиме први во ПЛ, што би рекле тогаш?
АЈде со оглед на натпреварите оваа сезона бевме тиња,така да 2ро место е тип топ!
ММмММ?

A

apidrone

Гостин
Не да се инаетам ама ќе те прашам,не дај боже и да не бидиме први во ПЛ, што би рекле тогаш?
АЈде со оглед на натпреварите оваа сезона бевме тиња,така да 2ро место е тип топ!
ММмММ?
На крај на сезона ќе анализираме што како, сеа да се насочиме кон освојување на ПЛ.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
РУДНИК, под итно овие у рудник,срамота ...!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
А сега почна да ме нервираш и провоцираш :mad: А вие што плативте 27 милиони на тренер за да ве направи катастрофа (не дека порано бевте нешто подобро но сега сте...) и да ви ја загуби борбата за титулата (не освојувањето) и за малку да испаднете од лига на шампиони (ако беше тренер и на вториот натпревар)? ;)
Е што провокација беше? Јас реков сезонава во Европа. Значи прво ЛШ а сега и ЛЕ. За ЛЕ кажа, добро. Нејќат да се замараат во такво натпреварување. Ама неможам да сфатам како испаднаа од ЛШ од онаква група. Зошто Ферги толку неозбилно пристапи кон ЛШ сезонава.

Незнам што провоцира во ова. Извинете ако така го сфаќате, нема да пишувам веќе.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Се гледаше дека без мотив беше целиот меч. Затоа можеби не се ризикуваше ни со Валенсија денес на мечот, а потоа беа извадени од игра Гигс, Керик и Рио со цел да се одморат за со Волвс. Супер голче на Руни, тоа е тоа сега...Целиот атак во ПЛ.

Е што провокација беше? Јас реков сезонава во Европа. Значи прво ЛШ а сега и ЛЕ. За ЛЕ кажа, добро. Нејќат да се замараат во такво натпреварување. Ама неможам да сфатам како испаднаа од ЛШ од онаква група. Зошто Ферги толку неозбилно пристапи кон ЛШ сезонава.

Незнам што провоцира во ова. Извинете ако така го сфаќате, нема да пишувам веќе.
За ЛE ^^^
За ЛШ: Се наоѓавме во таков период, Ферги експериментираше и тоа му се врати како бумеранг...сепак оваа е сезона на промена на генерации и не ме чуди таквата игра на младите во ЛШ.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Тоа е тоа, пријателски меч без никаков мотив. Со среќа понатаму за Билбао.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Тоа е тоа, пријателски меч без никаков мотив. Со среќа понатаму за Билбао.
Абе пријателски, пријателски ама зошто на ваков начин, ЗОШТОООО!??!?!

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912

Незнам што се му се врти во главата на ферги но не ке да е на добро ако и наредната сезона продолжи така (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom