NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Ми се свиѓа у која насока го градат тимот NJN, Deron - Wallace - Lopez ми се чини ќе бидат добро трио. Мада Humphries им беше солиден на 4ка, според мене поише требаше да запнат за некоја добра 3ка на пример, али океј.

Barbosa у Indiana за пик од втора рунда. Добар draft за Pacers, внесуваат искуство кое и онака нема да биде клучен играч туку ќе влага од клупа. Поранешен најбољи шести е крај краева. :)
Валас е тројка

Џеферсон за Стивен Џексон најверојатно.
--- надополнето: 15 март 2012 во 19:33 ---
Лејкерс го зедоа Сешнс.

Реј Ален за Деандре Џордан :eek:
WTFFFFF !!!! :(:(:(

Реј Ален за Деандре Џордан :eek:
WTFFFFF !!!! :(:(:(
Мене ми е добар пик ова за Celtics. Ray има 36 години веќе, не е истиот од пред 3-4 сезони. Со оглед на тоа што очајно им фалеше 5ка, одлично ќе им дое 23 годишниот DeAndre. :)

Па на големо се збореше деновиве дека штом Рондо остана Ален ќе лета... само ја никаде не сретнав уште официјално за со ДеАндре.

Ако е точно, ондак Кејман ќе е најблиску до Мајами.

The Lakers have traded Derek Fisher to the Rockets for Jordan Hill and a first-round pick, league source tells Y! Sports.

Сеа се кладам и Бизли ќе го земат за Стив факинг Блејк

Факинг Лејкерс мен :sick:

Некој рекап на трасвериве да напрај ако се завршени?

добро едно не ми е јасно. како секад лејкерс успеат да земат добри играчи, а да дават некои инвалиди како волтон, блејк o_O
--- надополнето: 15 март 2012 во 20:18 ---
сепак трејдот Ален-Џордан било фејк
фала курцу

Brace yorselves.......Lakers haters are comming

добро едно не ми е јасно. како секад лејкерс успеат да земат добри играчи, а да дават некои инвалиди како волтон, блејк o_O

Исто ко шо го дадоја Одом за кутија цигари и не го зедоја CP3 заради ретардана Штерн. Помисли малку и забриши солзите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom