NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Бог да чува и да брани..ја играв Мајами да не изгубат повеќе од 3,5 разлика тие умрените со 4 изгубија и тоа овие без Роуз и Денг му играа:facepalm:..тое умрена екипа..одвај чекам пак да се сретнат во финалето во источната конференција..да видам во што имаат напреднато Чикаго од минатаа година и дали конечно ќе можат да му се спротистават на овие мајмуните од флорида..(минатата година два натпревари несреќно ги загубија во финалето)!

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Ponekogas i najdobrite mozat da se posramotat, kako na primer clenot na LA Klipers, Blejk Grifin..:X3:
Na sekoj moze da mu se sluci..

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
^ Неможи на секој да му се случи, ја не памтам некој да има манато два бунари со ред од слободен... колку шо има бунари манато Грифин во 1 и пол сезона, толку Шек во цела кариера нема... Толку осет да се немало :facepalm:

Иначе први трејдови за сега се - Сем Јанг во Фили за 2р пик и Барбоса во Пејсерси за исто така 2р пик o_O

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.961
Поени од реакции
23.492
Најверојатно тешко некој да го земе 14 милиони договорот на Крис Кејмен, и Хорнетси изгледа бај аут ќе му напраат и ќе може да потпише за кого сака, а прв кандидат е Бостон !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Dwight Howard has officially signed the ETO waiver, which means he'll remain with the Orlando Magic for at least one more season.

дедланјов е у 3е.т. тоа е 9 по нашки, нели !?

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Во 8 мислам

И овај Двајт драпа мадиња 60 пати се премисли

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Nets are close to sending Mehmet Okur, Shawne Williams and a protected 1st round pick to Portland for Gerald Wallace, league sources tell Y!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.733
Двајт останува и оваа и наредна сезона во Орландо ( а може и повеќе, рекоа at least оваа и наредна сезона ), официјално потврдија на прес.

Cavs have traded Ramon Sessions to Lakers. Deal also sends Eyenga to Lakers for 2012 1st rounder (top 14 protected) and Luke Walton

(y)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Крај на ерата на легендариниот Лук Волтон

The Lakers and Cavaliers have agreed to a trade that will send Ramon Sessions to Los Angeles for a first-round pick, tweets Brian Windhorst of ESPN.com. According to Jason Lloyd of the Akron Beacon Journal, the Lakers will also receive Christian Eyenga in the deal, and will send Luke Walton to the Cavs. The first-rounder is the Lakers' 2012 pick, and will be top-14 protected

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Блејзерс го дадеа Волас во Нетс
Штета, а баш убаво му крена на почетокот на сезоната

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Ајде само Кејман у Селтикс и ќе ни се среди играта и те како!

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Ми се свиѓа у која насока го градат тимот NJN, Deron - Wallace - Lopez ми се чини ќе бидат добро трио. Мада Humphries им беше солиден на 4ка, според мене поише требаше да запнат за некоја добра 3ка на пример, али океј.

Barbosa у Indiana за пик од втора рунда. Добар draft за Pacers, внесуваат искуство кое и онака нема да биде клучен играч туку ќе влага од клупа. Поранешен најбољи шести е крај краева. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom