GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.715
- Поени од реакции
- 11.554
Се е кажано! Бравоај и јас малку за Роналдо :smir:
отсекогаш сум зборел дека не верувам многу на медиуми туку верувам само на слика поточно играч+дрес а моментално работите стојат Роналдо+Манчестер и кога ќе го видам во дрес на друг клуб тогаш пишете тука
Само едно да кажам во историјата на Фергусон сите што биле топ играчи под негова капа откако го напуштиле никој не бил во топ форма без разлика дали Ферги го избркал или бил приморан да го продаде. Но ова може да видиме дека важи скоро за сите играчи онаму каде што биле ѕвезди кога заминале во друг клуб воопшто не биле истите. Па ако сака Роанлдо да му се заебе кариерата нека оди во Реал и така сите што отидоа таму последниве години се повредија и никако да ги излечат
Јас лично првпат ми беше жал за играч што замина беше Бекам си мислев тогаш леле што ќе се прави кој ќе игра сега пола голови тогаш што ги даваа беа негови асистенции така и сега пола голови се на Роналдо. Но тогаш запамтив изјава на Ферги дека никогаш не треба да се жали по играч бидејќи тие доаѓаат и си одат без разлика на каков начин но само клубот останува и дека секогаш ќе се најде нов играч околу кого ќе се врти играта. Ферги тогаш го потенцираше примерот со Марк Хјуз, Кантона, Палистер, Брус и тие си заминаа па клубот и понатака продолжи да освојува титули. А јас ке кажам си отиде и Бекам, и Руд и Манчестер повторно освојува титули. Кога Кин си замина рече дека Манчестер ќе ги зафати криза како Ливерпул и јас тогаш така помислив но не е така освоија двапати Премиер лига и се на врвот на Европа.
Ставот на Фергусон е дека откако ќе си замине играч не треба да се бара ист играч во оној кој треба да дојде како замена секој има свој стил на игра според кој треба да се адаптира
Поздрав и доста со шпекулации а за туѓите фанови нека не мислат дека нервираат некого ако постојано се пишува тука
едит: Сеа ги видов шеширите за ЛШ за наредната сезона, Манчестер е во првиот шешир! Би сакал да се паднеме во група со Баерн (кој е во вториот шешир) и Јувентус (ако ги помине групите и е во третиот шешир) да им покажеме кој е кој!