UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Срамота Наполи ме разочараа, крив е Мацари уместо да напаѓаа на 3-1 сигурен сум дека ќе дадеа гол се бранеа. И дај некој нека го стави Матео како му срипа на Торес :pos:

Него, кој викаше дека Реал ќе ја мести за кладилници !? :D
Изгледа затоа Роналдо даде гол на крај... :icon_lol:

јас викав ама изгледа кладилниците убаво си родија:pos:..тогаш утре европа лига има и не пишете ливче..се обратно ќе излези нема логика пак по коефициент да изиграат..

Само јас ли мислам дека Челзи ќе пројде :cautious:
Екипа која не успеа да упати шут на свој терен во ЛШ против Баерн кога играа што може да се очекува повеќе од нив . Ептен добра екипа се ама не се дораснати за стари вукови.

Честитки за реал и челси, заслужено. Во моментов челси е најсилната англиска екипа, гледано од овој аспект, па на нив останува честа на пл. Само напред! Дрогба за еден куп напаѓачи е Меси :icon_mrgr: алал да му е на стариот.

Честитки за реал и челси, заслужено. Во моментов челси е најсилната англиска екипа, гледано од овој аспект, па на нив останува честа на пл. Само напред! Дрогба за еден куп напаѓачи е Меси :icon_mrgr: алал да му е на стариот.
Меси за многу напаѓачи е Дрогба*

Па ја отепав од чекање докторката, на терен, ме разочара. Збеснав за неа. Иначе, и тука, честитки ! Навивам за Челзи, понатаму :)))

Како тоа италијанскава лига најјака а имаат само еден преставник? :eek:

Од кој аспект то така е гледано? Масонски? :pos:
Па да бе брат, од лш аспект челси се најаки. Нема шо тука да расправаме :icon_mrgr:
--- надополнето: 15 март 2012 во 01:01 ---
Како тоа италијанскава лига најјака а имаат само еден преставник? :eek:
Немој и ти сега, ќе го јадеш :icon_lol:

На Ди Матео прва битна победа во кариерата и триста глупости направи додека славеше :)
Шо ли ќе биде ЛШ ако освојат Челзи......гол по теренот ќе трча.

Ставете се во кожа на Ди Матео. Те ставаат менаџер на гигант, во најважен момент на клубот, анулираш негатива од 3:1, и го пласираш тимот во 1/4 финале на ЛШ. Не да скокам, дрво ќе насадам и ќе се искачам на него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom