Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
Матео се напали хахахха
Иначе честитки за победата .
Иначе честитки за победата .
Срамота Наполи ме разочараа, крив е Мацари уместо да напаѓаа на 3-1 сигурен сум дека ќе дадеа гол се бранеа. И дај некој нека го стави Матео како му срипа на Торес
јас викав ама изгледа кладилниците убаво си родија..тогаш утре европа лига има и не пишете ливче..се обратно ќе излези нема логика пак по коефициент да изиграат..Него, кој викаше дека Реал ќе ја мести за кладилници !?
Изгледа затоа Роналдо даде гол на крај...
Екипа која не успеа да упати шут на свој терен во ЛШ против Баерн кога играа што може да се очекува повеќе од нив . Ептен добра екипа се ама не се дораснати за стари вукови.Само јас ли мислам дека Челзи ќе пројде
Случајност или не, последен пат кога докторката на Челзи буквално се напрчи на терен да масира некој вол беше дуелот со ВБА, последниот на АБВ.
Меси за многу напаѓачи е Дрогба*Честитки за реал и челси, заслужено. Во моментов челси е најсилната англиска екипа, гледано од овој аспект, па на нив останува честа на пл. Само напред! Дрогба за еден куп напаѓачи е Меси алал да му е на стариот.
Од кој аспект то така е гледано? Масонски?Во моментов челси е најсилната англиска екипа, гледано од овој аспект.
Па да бе брат, од лш аспект челси се најаки. Нема шо тука да расправамеОд кој аспект то така е гледано? Масонски?
Немој и ти сега, ќе го јадешКако тоа италијанскава лига најјака а имаат само еден преставник?