Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
Матео се напали хахахха 

Иначе честитки за победата .

Иначе честитки за победата .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Срамота Наполи ме разочараа, крив е Мацари уместо да напаѓаа на 3-1 сигурен сум дека ќе дадеа гол се бранеа. И дај некој нека го стави Матео како му срипа на Торес

Него, кој викаше дека Реал ќе ја мести за кладилници !?
Изгледа затоа Роналдо даде гол на крај...
 ..тогаш утре европа лига има и не пишете ливче..се обратно ќе излези нема логика пак по коефициент да изиграат..
..тогаш утре европа лига има и не пишете ливче..се обратно ќе излези нема логика пак по коефициент да изиграат..Екипа која не успеа да упати шут на свој терен во ЛШ против Баерн кога играа што може да се очекува повеќе од нив . Ептен добра екипа се ама не се дораснати за стари вукови.Само јас ли мислам дека Челзи ќе пројде
Случајност или не, последен пат кога докторката на Челзи буквално се напрчи на терен да масира некој вол беше дуелот со ВБА, последниот на АБВ.
 алал да му е на стариот.
 алал да му е на стариот.Меси за многу напаѓачи е Дрогба*Честитки за реал и челси, заслужено. Во моментов челси е најсилната англиска екипа, гледано од овој аспект, па на нив останува честа на пл. Само напред! Дрогба за еден куп напаѓачи е Месиалал да му е на стариот.
Од кој аспект то така е гледано? Масонски?Во моментов челси е најсилната англиска екипа, гледано од овој аспект.

))
))Па да бе брат, од лш аспект челси се најаки. Нема шо тука да расправамеОд кој аспект то така е гледано? Масонски?

Немој и ти сега, ќе го јадешКако тоа италијанскава лига најјака а имаат само еден преставник?