UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.480
Честитки за Реал и Челзи, заслужено сепак.

Инаку голчето на Тошиќ за ЦСКА беше ремек дело:cuc:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не дајбоже Челзи ремунтади да прај, шо подалеку од шпански срања. Освен Мата, кој би бил одличен squad member.

Фајт е правата работа.
фала Богу дека не мислев на ремунтада у катарлонски стил, него ремунтада како пресврт од првиот меч.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Челзи сега ќе играат многу подобро барем во ЛШ. Мотивацијата е на високо ниво, се гледаше кај играчите барем кај тие што се подолго во Челзи како Тери, Лампард, Дрогба, Чех...

F

fantomX

Гостин
фала Богу дека не мислев на ремунтада у катарлонски стил, него ремунтада како пресврт од првиот меч.
Ма се ежам на се еспањолско, ко алергија ми е. Особено онај орјатон ромеу од ко се зеде како засилување за Челзи, ни помалку ни појќе, туку од вториот состав на Барселона.
--- надополнето: 15 март 2012 во 00:04 ---
Ова си е таман, она со Торес е и смешно и очајно во исто време.

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Срамота Наполи ме разочараа, крив е Мацари уместо да напаѓаа на 3-1 сигурен сум дека ќе дадеа гол се бранеа. И дај некој нека го стави Матео како му срипа на Торес :pos:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Леле Ева вечерва :D. Сакам во ЛОНДОН :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.765
Next Inter manager maybe? :D
Нема теорија, у дефанзива игра со 3ца, нема шанса него да го ангажираат ...
Иначе ете му ја таа дифеза е тре мамицата у пичка да му ја ебам ја негова, какво тимиште има го упропастува со овој формат каде жртвува играч од средина за таа бедна одбрана, мрсул гаден, а има тим кој според мене во Италија е подобар од оној на Јуве, поготово нападот, и можат комотно да се носат рамо до рамо со Милан ама џабе бе, реков и по првиот меч, незнам од кај сите убедени дека Челзи ќе паднат, знаев дека вакво фијаско ќе доживеат, каде со вакви глупи формати ... :facepalm:

Класичен драмаквин, мало тренерче, било и ќе остане.

п.с. Дрогба виа Бускетс. срамота. (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom