UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
И почна величењето на Пандев на спортските страни на ФБ, како и плукањето кон судиите од некои.:tapp:

Нема никаква споредба на првенствата Италијанско со Англиско. Факт е дека Англиската премиер лига е подобра од Сериа А, а како и да не биде кога еден Стоук троши повеќе него шампионот на Италија.

Браво за Наполи, сепак премногу неискористени шанси, и на првиот и на вториот натпревар, грешка на тренерот што го остави тоа дрво Хамшик на терен, каде каде ќе беше поопасен Наполи со Пандев, во второ полувреме, па и продолженијата.... Милан-Челзи во четврт финале , и ќе има потоп на плавата подморница.

Што се случило со Дрогба и Пандев ставете некое клипче или објаснете, не го гледав крајот. :(

Епа не се може без ни еден Англиски тим се знаеше тоа.Ке гледаме сеа добри утакмици и во 1/4 финале,ке видиме што ке одлучи ждрепката во Петок...

Што се случило со Дрогба и Пандев ставете некое клипче или објаснете, не го гледав крајот. :(
Имаш слика некоја страна наназад.
Дрогба направи нешто во стил на Бускетс против Интер
А Пандев од 20 метра шутна со некој полуволеј (сакаше да подададе ама немаше никој)

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

Maло потсетување само , и на хејтерите да им е јасно дека време е за МОЛК.
Кога викав дека Челзи ќе оди понатаму , викаа не нема да оде.Епа ете ви 1/4 :)

Еве сум ја, јебига, не очекуав Ремунтада дека ќе направи Челзи. Сепак, неискуството пресуди, многу шанси пропуштија, стигна казната.

Инаку, у четвртфинале, 8 екипи од 7 различни држави, не памтам дека било вака скоро...

Не треба да споменам која е единствената држава со два преостанати учесници... :rolleyes:
Не дајбоже Челзи ремунтади да прај, шо подалеку од шпански срања. Освен Мата, кој би бил одличен squad member.

Фајт е правата работа.

И да, Ди Матео е ептен симпатично чуече, би сакал да го глеам и другата сезона у некој добар клуб ако не биде тоа Челзи !

И сега овие ќе играат финале, како со Грант пред некоја година.

Искуството ја реши утакмицата.Паднаа под притисокот играчите на Наполи и тука треба да се бара вината за неискористените шанси поготово оние во прво полувреме.Вакви мизерни Лавеци и Кавани ми се чини дека никогаш не сум ги видел.Кај Наполи заеба работа и повредата на Маџо па кога ќе се погледне нивната клупа и тоа е една од работите што го реши мечот.Челзи со искусни играчи влезе трпеливо и се чекаше на првата шанса па потоа беше се полесно.На моменти и среќата беше на нивна страна но заслужено одат понатаму.
Честитки до фановите на Реал и Челзи за пласманот во 1/4финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom