(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Terry

KRVTA MI E PLAVA..CHELSEA
Член од
16 мај 2008
Мислења
214
Поени од реакции
1
Abe taka vikaa i bekam koga si otide deka mancester ke bide tapa,pa pak bea jaki...Fergi i sve e mozno

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Abe taka vikaa i bekam koga si otide deka mancester ke bide tapa,pa pak bea jaki...Fergi i sve e mozno
Beckham odkoga si otide Manchester ne osvoi titula vo PL tri godini! Ispadna od grupite na LS, osvoi samo liga kup vo 2006! I toa li ti go smetash za jaki???

Terry

Член од
16 мај 2008
Мислења
214
Поени од реакции
1
Pa i Chelsea ne osvoi ovaa godina trofej i znaci slab bese neli...Ednostavno nemale sreka jas nepamtam mancester da ne se borele za titula da bile treto cetvrto mesto..Fergi ke najde zamena toa sto posto sum siguren

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
За Фостер: Да не се повредеше лани ова време (и тоа каква повреда, 8 месеца прележе момчето) веќе ќе беше главен фаворит за наследник на Ван дер Цар. Лани со Ватфорд (кој заврши 19 или 20 во ПЛ) успеа да добие повик за репрезентацијата на Англија. Има талент и мака ми е да го гледам како игра резервен фудбал. Оваа сезона очекувам многу од него.
За Дејвис: Го пишува некаде Австралиец, некаде Британец незнам точно. И Апокалипто добро го служи меморијата правевме еднаш муабет тука за него.
За Wallpapers: Зачленетете се на manutd.com има стварно јаки валпејперс на овој линк
За клипови: Кажете му на Чомбе.
Поздрав

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Pa i Chelsea ne osvoi ovaa godina trofej i znaci slab bese neli...Ednostavno nemale sreka jas nepamtam mancester da ne se borele za titula da bile treto cetvrto mesto..Fergi ke najde zamena toa sto posto sum siguren
Abe ke najde zamena na vikam ne! Ama koga ke se uklopi zamenata???
Vo 2004 bea treto mesto!!! Koga Arsenal nemase poraz!!!
Da Chelsea e slab i spored mene i spored mourinho!!! Arno si kazue covekot: Grant e luzer cim e zadovolen od sezonava!!! :)

Terry

Член од
16 мај 2008
Мислења
214
Поени од реакции
1
CHELSEA slab pa ti ne znaes sto zboris...

Terry

Член од
16 мај 2008
Мислења
214
Поени од реакции
1
Jas mislam deka drugata sezona ke bide uste pointeresno od ovaa..Ke ima mnogu kiksovi na mancester i Chelsea sto posto sum siguren..Pa za ova do negde si u pravo cim ne osvois trofej slaba sezona e toa

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Jas mislam deka drugata sezona ke bide uste pointeresno od ovaa..Ke ima mnogu kiksovi na mancester i Chelsea sto posto sum siguren..Pa za ova do negde si u pravo cim ne osvois trofej slaba sezona e toa
Како и сега, и претходно на почетокот бевте сигурни во титула ова-она ама ништо не добивте, затоа не прогнозирај ништо од почеток.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Како и сега, и претходно на почетокот бевте сигурни во титула ова-она ама ништо не добивте, затоа не прогнозирај ништо од почеток.
Ќе биде тешко ваква сезона да имаме и наредната. Сепак двојната круна да се одбрани мислам дека е стварно (пре)тешко. Потешко е да се одбрани одколку да се освои. Нејќам да бидам песимист туку реалист, но 42 гола и ваква фантастична сезона тешко дека ќе има Роналдо...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ќе биде тешко ваква сезона да имаме и наредната. Сепак двојната круна да се одбрани мислам дека е стварно (пре)тешко. Потешко е да се одбрани одколку да се освои. Нејќам да бидам песимист туку реалист, но 42 гола и ваква фантастична сезона тешко дека ќе има Роналдо...
А плус имаме и светско првенство за клубови ви Јапонија во декември.Дополнителен притисок и замор за играчите е тоа.Во 4-5 денови 2 пати го вртат светот.Затоа треба засилувања, широк состав кој ќе треба да издржи до крајот.

Terry

Член од
16 мај 2008
Мислења
214
Поени од реакции
1
Znaes zaso mislam ke ima kiksovi,totenhem ke bide epten nezgoden,mancester siti isto taka,bleburn kako i sekogas,aston vila ke bide dobra,a i plus so evropskovo...Znaes Premier liga stanuva se pointeresna i pointeresna

F

fantomX

Гостин
Ако пишуеме конкретни информации тогаш Челзи ќе биде шолчето!!!;)
То е заебанција оти многу јадите го*на дека Челзи ви ги зел сите играчи за кои сте биле заинтересирани. А инаку, Арсенал и Ливерпул шо напраја? Челзи шолчето, а?:pipi:
Информации мислам на изјавите на Фергусон, пред тоа Роналдо...

Бате, ко го видов Шевченко лани, сезонава очекаував само во ЛШ Челзи да напрај нешто. Ко замина Мурињо не очекував ништо...:toe:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хаха, не очекуваше ништо, а колку само очекуваше! Не сакаш да признаеш, ама не може ништо да не си очекувал кога Челзи влезе во финале и еден меч го делеше од титула која не ја освои.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
А пред да замини Мурињо очекуваше.Значи и сега кој и да е после Гренат ќе очекувате нешто.Ако се случи повторно некоја измена пак нема да очекувате ништо..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom