(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Еј, сте слушнале за Риан Дејвис (Rhian Davis) - Д Некст К.Роналдо
Видете го клипот само! 9 годишно дете е!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Баш од YouTube го ископаа ова дете. Го гледале прво на Интернет скаутите и потоа го гледале во живо и го лапнаа за нашата академија.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
имаме добра младина.екипа за едно 10 години.него денес читав во спорт дека Плетикоса е можна замена за ВДС.не знам дали би било тоа правото решение

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фостер е, читав во Дневник изјава на Ферги, кога бранеше еднаш Фостер, кога беше повреден ВДС, а Кушчак казнет. Рече дека полека полека Фостер станува вистинска замена за ВДС :). И голмани имаме добри, супер сме, не треба да трошиме пари.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Фостер е, читав во Дневник изјава на Ферги, кога бранеше еднаш Фостер, кога беше повреден ВДС, а Кушчак казнет. Рече дека полека полека Фостер станува вистинска замена за ВДС :). И голмани имаме добри, супер сме, не треба да трошиме пари.
Фостер... :pos:

Абе народе беше ова за Рајан Дејвис мислам Инвинсибл го имаше постирано некаде кај нова година ако добро ме служи меморијата :wink:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Реин Дејвис.И точно е дека го купија преку ЈуТјуб.Дедо му постирал видео и едно ЦД до Манчестер испратил.Кога го виделе го купиле.Тоа е.Ај за некоја година да се надеваме ќе успее детево.Еј и да не има грешка во видеово?Нели детево е Австралијанче, а тука пишува има Британско државјанство.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
лелелелелеелееее ВИДЕОВОООООООООО, АХХХЕХЕАХЕАХЕХАЕХЕА. ова е радост. каква атмосфераааааааааааааааааааа!!!

Z

ZeroStyle

Гостин
Моќно е да бидеш таму меѓу сите тие навивачи :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сликата што долго ќе го краси мојот десктоп. А обично ги менувам на 2 дена. Кој ја сака фул сајз, нека пише ПП, или адд на мсн.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
На goal.com неам влезено подолго време, од единствена причина шо ми се смачи да читам секакви глупости. И не планирам да одам таму појќе...
А за болдираново, едно е да провоцираш на фан клуб, друго е да пишуваш конкретни информации поврзани со клубот:wink:
Ако пишуеме конкретни информации тогаш Челзи ќе биде шолчето!!!;)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.734
па ако решил роналдо да си иде нека си иде ееее сеа ќе се потресуваме.Ферги е поголем фактор во Манчестер од Роналдо, освои 8 титули без Роналдо не знам зошто не би освоил пак уште 8 без него.Такви како него играчи доаѓаат и си идат, а таквите како Ферги остануваат до крај.значи поентата на муабетов ми беше дека ништо страшно нема да се случи ако си замине Кики, страшно ќе биде за неколку години коа Ферги ќе реши да се пензионира
ALEX FERGUSON will quit Manchester United within three years.

Terry

KRVTA MI E PLAVA..CHELSEA
Член од
16 мај 2008
Мислења
214
Поени од реакции
1
Abe decki titulite vi gi donese Fergi a ne ronaldo..Veruvajte ako si odi ronaldo on ke mu najde odma odlicna zamena i nema da se oseti deka si otisol...Fergi e zver

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Abe decki titulite vi gi donese Fergi a ne ronaldo..Veruvajte ako si odi ronaldo on ke mu najde odma odlicna zamena i nema da se oseti deka si otisol...Fergi e zver
Точно е дека е ѕвер ама тешко дека одма ке му најде замена!!! Ќе треба воигрување и такви ствари!!!
1. РОНАЛДО НЕ СИ ОДИ!!!
2. ФЕРГУСОН НЕ СИ ОДИ!!!
МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!!!!!!:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom