Фостер...Фостер е, читав во Дневник изјава на Ферги, кога бранеше еднаш Фостер, кога беше повреден ВДС, а Кушчак казнет. Рече дека полека полека Фостер станува вистинска замена за ВДС. И голмани имаме добри, супер сме, не треба да трошиме пари.
Ако пишуеме конкретни информации тогаш Челзи ќе биде шолчето!!!На goal.com неам влезено подолго време, од единствена причина шо ми се смачи да читам секакви глупости. И не планирам да одам таму појќе...
А за болдираново, едно е да провоцираш на фан клуб, друго е да пишуваш конкретни информации поврзани со клубот:wink:
ALEX FERGUSON will quit Manchester United within three years.па ако решил роналдо да си иде нека си иде ееее сеа ќе се потресуваме.Ферги е поголем фактор во Манчестер од Роналдо, освои 8 титули без Роналдо не знам зошто не би освоил пак уште 8 без него.Такви како него играчи доаѓаат и си идат, а таквите како Ферги остануваат до крај.значи поентата на муабетов ми беше дека ништо страшно нема да се случи ако си замине Кики, страшно ќе биде за неколку години коа Ферги ќе реши да се пензионира
Точно е дека е ѕвер ама тешко дека одма ке му најде замена!!! Ќе треба воигрување и такви ствари!!!Abe decki titulite vi gi donese Fergi a ne ronaldo..Veruvajte ako si odi ronaldo on ke mu najde odma odlicna zamena i nema da se oseti deka si otisol...Fergi e zver