- Член од
- 18 ноември 2011
- Мислења
- 770
- Поени од реакции
- 455
Тоа е правиот дух Со ваков став према програмата се успева и се прават резултати. Јас кога почнав да правам јога сестрами ме правеше ненормален, а и ме буткаше понекогаш од што немаше што да прави со себе. Сеа она е сеуште како прасе, не и се мрда, и што е најлошо и се појавуваат здравствени проблеми. Има едно видео од Тони, објаснува зашто луѓето не ја сакаат јогата, и вика само едно THEY DON'T DO YOGA X, BECAUSE IT'S HARDДа бе да,само подлактица се мрда,другото е ко здрвено,не се мрда
--- надополнето: 10 март 2012 во 14:19 ---
И,тоа заборавив,вчера правев јога,а нели кажав,имав воспаление на цело тело,посебно нозеве,и денес ми се има намалено мнооооогу воспалениево,правете ја јогата,ненормално нешто е...
И да немаш рамнотежа,враќај се,ќе паднеш,стани,пак направи истото,нема срам,само ти и огледалото сте во соба
--- надополнето: 10 март 2012 во 15:01 ---
И јас имам имам шипчиња со плочки и си ги менувам по потреба, е искрено презадоволен сум, незнам зашто мислиш дека си се заебал Јас имам 4 од по 5кг, и 4 од по 2,5кг. Сосема доволно е за тоа што јас сакам да го постигнам, и тоа што го бара програмата. Едина работа што неможам да најдам каква што сакам е подлогата што ја користат за Yoga и за Core. Нема такви квалитетни кај нас, иначе за целата друга опрема има одлични и ефтини решенија.www.pride.mk Тука имаш еднорачни од по 6 кила,и ефтини се...јас малку се заебав,земав од ли нинг од 12 кила(5ки од страни+ шипка) и по глупо е со нив,али добро...