Lord Macedon
Етнички жител на Кајгана
- Член од
- 12 септември 2008
- Мислења
- 135
- Поени од реакции
- 21
Така сме си се поставиле брат одамна...Потполно се согласувам со тебе...Само едно не ми фаќа црпкава...Шо има цел свет против нас бе???
Така сме си се поставиле брат одамна...Потполно се согласувам со тебе...Само едно не ми фаќа црпкава...Шо има цел свет против нас бе???
да бе бугар - и ја се слагам со тебе и цел форум се слага со ова што го пишуваш ОСВЕН албанците. кога ние им пишуваме и кажуваме дека они ужицаат ОГОРМНИ права тука тие се прават будали уште се жалат и дека се тепани и малтретирани. ваљда у бугарија не кажале дека ги тепаме ние деновиве? или и таму ја искривија сликата?Aко албанците са грагани на Република МКД, то на них и на сичките грагани на МКД знамето е македонското. Албанското знаме е знаме на туга држава. Оно е како бугарското и српското.
Ного ми е чудно како во една земиа може да се вее туго знаме од неини грагани, били дури то со плоски глави и клепи уши.
Това го нема никаде во светот и паленето на знамето на држава се казни со притвор.
Јас така викав и сеуште викам .Овие ппто палеле се некој доселени косовари .Од кај да знаеме дека тие двајца се дебили ?
1.Имаат знаме со крст , униформа , име на организацијата , влезени во подрум , со нож , палат знаме.
2.Друга страна , се собрале младинци , се заебаваат низ град и на крај палат знаме.
Да бев јас ЕУ ќе реагирав за тие првите , а МНР на МК уште и реагира на палењето на македонското знаме , а сеуште не се изјасниле за палењето на албанското знаме од таа Христијанска Организација и заканигте што ги упатија.
Иначе што ви е сега со Албанија , нели до прееска велевте дека тие се цивилизирани , многу поинакви од нас ... не не сакаат , нејќат велика Албанија и тако даљје.
И сам забележуваш дека не не сака Европа .Како можеше кога беше спорот меѓу Хрватска и Словенија Еу да ја притиска Словенија (тоа беше конфлик за територија ) .СО русиве алијанса да склучиме нека отвораст база кај нас со авиони,подморници у вардар и охрдско ,тенкови,едно 10 000 војници нека стационираат нека отворат фабрики т.е. нека влезат и на економски план па тогаш ке видат америте како се заебале ке биде како на куба у 60' или 70 'година незнам точна година ситуацијатабеше пред нуклеарна војна тоа треба да го направиме
Koj e учителот?Рафиз Алити?
7ми Март
Денот на Учителот
НЕ денот кога се претепуваат неговите ученици
8ми Март
Мајките примаат цвеќиња
НЕ крвава јакна од нејзиното дете.
Не бе овие што протестираат се од Македонија и КосовоВо Тирана мирен протест , десетина лица се собраа пред амбасадата на Македонија.
7ми Март
Денот на Учителот
НЕ денот кога се претепуваат неговите ученици
8ми Март
Мајките примаат цвеќиња
НЕ крвава јакна од нејзиното дете.
postoese od 1940-1945NIkogas ne ni postoela takva teritorija
Аеродромот во Богданци од утре со 24 нови дестинацииВо Македонија имагеноцидврзалбанското малцинство.Иовој фактсиима своипоследици.
not sure if serious or trolling ??Во Македонија имагеноцидврзалбанското малцинство.Иовој фактсиима своипоследици.