Каде е ЕУ сега? Македонското знаме запалено во Албанија!

Lord Macedon

Етнички жител на Кајгана
Член од
12 септември 2008
Мислења
135
Поени од реакции
21
Потполно се согласувам со тебе...Само едно не ми фаќа црпкава...Шо има цел свет против нас бе???
Така сме си се поставиле брат одамна...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Aко албанците са грагани на Република МКД, то на них и на сичките грагани на МКД знамето е македонското. Албанското знаме е знаме на туга држава. Оно е како бугарското и српското.
Ного ми е чудно како во една земиа може да се вее туго знаме од неини грагани, били дури то со плоски глави и клепи уши.
Това го нема никаде во светот и паленето на знамето на држава се казни со притвор.
да бе бугар - и ја се слагам со тебе и цел форум се слага со ова што го пишуваш ОСВЕН албанците. кога ние им пишуваме и кажуваме дека они ужицаат ОГОРМНИ права тука тие се прават будали уште се жалат и дека се тепани и малтретирани. ваљда у бугарија не кажале дека ги тепаме ние деновиве? или и таму ја искривија сликата?

п.с ви завидувам што ги немате кај вас... незнаете колку сте среќни и колку помалце проблеми имате без нив.

Инаку - ЕУ и сличниве организации ке изреагираат колку да се каже - немојте да очекувате нешто од нив повеќе - кога во арачиново ги вадеа со автобуси што сакате повеќе од тоа?

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Од кај да знаеме дека тие двајца се дебили ?

1.Имаат знаме со крст , униформа , име на организацијата , влезени во подрум , со нож , палат знаме.

2.Друга страна , се собрале младинци , се заебаваат низ град и на крај палат знаме.

Да бев јас ЕУ ќе реагирав за тие првите , а МНР на МК уште и реагира на палењето на македонското знаме , а сеуште не се изјасниле за палењето на албанското знаме од таа Христијанска Организација и заканигте што ги упатија.

Иначе што ви е сега со Албанија , нели до прееска велевте дека тие се цивилизирани , многу поинакви од нас ... не не сакаат , нејќат велика Албанија и тако даљје.
Јас така викав и сеуште викам .Овие ппто палеле се некој доселени косовари .
Албанците во Албанија не го сакаат Косоварите бидејки има преголема невработеност и криминал како од соништата ,додека Албанија е членка на НАТО .

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Во Тирана мирен протест , десетина лица се собраа пред амбасадата на Македонија.

7ми Март

Денот на Учителот
НЕ денот кога се претепуваат неговите ученици

8ми Март

Мајките примаат цвеќиња
НЕ крвава јакна од нејзиното дете.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
СО русиве алијанса да склучиме нека отвораст база кај нас со авиони,подморници у вардар и охрдско ,тенкови,едно 10 000 војници нека стационираат нека отворат фабрики т.е. нека влезат и на економски план па тогаш ке видат америте како се заебале ке биде како на куба у 60' или 70 'година незнам точна година ситуацијатабеше пред нуклеарна војна тоа треба да го направиме
И сам забележуваш дека не не сака Европа .Како можеше кога беше спорот меѓу Хрватска и Словенија Еу да ја притиска Словенија (тоа беше конфлик за територија ) .

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Аман со палењава знамиња. Се крена цената на македонското знаме, сите сакаат да го купат... за палење.:confused:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

7ми Март
Денот на Учителот

8ми Март
Мајките примаат цвеќиња
Koj e учителот?Рафиз Алити? :pos:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ејј долу Македонија, каде бе долу во Грција ли да се спуштиме :facepalm: Зарем сериозно мислите дека ЕУ и нејзините емисари ќе се искочат во јавност со став и ќе ги осудат настаниве, неее тие немаат време, нивното милениче Грција е приоритет.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.641
Поени од реакции
35.182
- Протестирале заради убиството во Гостивар - кое се случи пред 10 дена,
- Протестите за ‘‘навредата‘‘ на вевчанскиот карневал стигна со 14 дена задоцнување,
- Протестираат заради наводно палење на албанското знаме, а при тоа имаат амнезија колку Македонски знамиња се запалени.
- Протестираат против насилство врз албанците, при тоа се прават на удрени колку Македонски деца се нападнати.

Знам, не се толку бистри за да ‘‘реагираат‘‘ на време, мора да поминат минимум 2 недели за да сфатат што било,, 14 дена е доволно време за подбуцнувачите да ги изманипулираат главите без мозоци, затоа што самите немаат толкав капацитет во глава:свиркам:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Во Тирана мирен протест , десетина лица се собраа пред амбасадата на Македонија.

7ми Март

Денот на Учителот

8ми Март

Мајките примаат цвеќиња
Не бе овие што протестираат се од Македонија и Косово :icon_lol:

LMC

Член од
26 август 2011
Мислења
147
Поени од реакции
46
Во Македонија има геноцид врз албанското малцинство. И овој факт си има своипоследици.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Во Македонија имагеноцидврзалбанското малцинство.Иовој фактсиима своипоследици.
Аеродромот во Богданци од утре со 24 нови дестинации (y)

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
За некои развојот на општеството застанал многу одамна, заглавувајќи се некаде во праисторијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom