Каде е ЕУ сега? Македонското знаме запалено во Албанија!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
1. На форумов не можеш ни Ш.иптар да напишеш, а да не ти направи одма исправка, демек си згрешил.
2. Осуда дадоа веќе од МНР за случајот.
3. Ќе се оградат од случајот сите структури на Албанија
4. Ќе се заборави на овој случај за недела дена.

5. Најдебелиот крај ќе го изедеме ние, Македонците.
Уште не се оградиле, ниту пак осудиле.Нешто тешко им е барем формално таква реакција.

Jagger

м
Член од
24 ноември 2008
Мислења
322
Поени од реакции
5
За жалење е ова. Шо крепит оваа земјицава.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Ние ли ги признаме или Албанците у Македонија ги признаа . ? има разлика тука мислим .
Грешка си...Албанците беа неутрални тогаш...Претседателот и премиерот ги признаа под притисок на ЕУ... Нели ни се заканија дека нема преговори додека не ги прифатиме косоварине...

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Грешка си...Албанците беа неутрални тогаш...Претседателот и премиерот ги признаа под притисок на ЕУ... Нели ни се заканија дека нема преговори додека не ги прифатиме косоварине...
Жими к. неутрални .. А да, у право си дека беше под притисок на ЕУ

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
Јас мислам ќе избие војна на балканот ако не ова лето следното сигурно...Шиптариве само чекаат причина....Повод има (голема албанија) причина нема ама ќе се измисли...Или ќе предизвикаат уште едно убиство као она во гостивар и тоа ќе биде причина за војната... :facepalm:

Едит: Еве ја причината...

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Dardan-ia како ти го оправдуваш ова сега ? И немој да ми кажиш дека ова е заради видеото пред неколку дена каде 2ца дебили се снимаат каде палат албанско знаме...

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Dardan-ia како ти го оправдуваш ова сега ? И немој да ми кажиш дека ова е заради видеото пред неколку дена каде 2ца дебили се снимаат каде палат албанско знаме...
Од кај да знаеме дека тие двајца се дебили ?

1.Имаат знаме со крст , униформа , име на организацијата , влезени во подрум , со нож , палат знаме.

2.Друга страна , се собрале младинци , се заебаваат низ град и на крај палат знаме.

Да бев јас ЕУ ќе реагирав за тие првите , а МНР на МК уште и реагира на палењето на македонското знаме , а сеуште не се изјасниле за палењето на албанското знаме од таа Христијанска Организација и заканигте што ги упатија.

Иначе што ви е сега со Албанија , нели до прееска велевте дека тие се цивилизирани , многу поинакви од нас ... не не сакаат , нејќат велика Албанија и тако даљје.

Lord Macedon

Етнички жител на Кајгана
Член од
12 септември 2008
Мислења
135
Поени од реакции
21
ок екипо значи вака...
ФАКТ е дека сите се против нас.
Џабе се колнеме во ЕУ,НАТО,САД и други глумци.
Кога ќе ни направат на нас нешто, нема изјави од нашите политичари, нема изјави од странските организации од ништо
А ние да направиме еден мал инцидент- одма се националисти и расипувачи на мирот и безбедноста.

Такви ни се политичарите,таква ни е државата, така сме си се поставиле одамна

Сега ќе трпиме...

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789

1.Имаат знаме со крст , униформа , име на организацијата , влезени во подрум , со нож , палат знаме.

2.Друга страна , се собрале младинци , се заебаваат низ град и на крај палат знаме.

Да бев јас ЕУ ќе реагирав за тие првите , а МНР на МК уште и реагира на палењето на македонското знаме , а сеуште не се изјасниле за палењето на албанското знаме од таа Христијанска Организација и заканигте што ги упатија.

Иначе што ви е сега со Албанија , нели до прееска велевте дека тие се цивилизирани , многу поинакви од нас ... не не сакаат , нејќат велика Албанија и тако даљје.
Ај те молам губи се од форумов :гомце:

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.231
Поени од реакции
3.830
ок екипо значи вака...
ФАКТ е дека сите се против нас.
Џабе се колнеме во ЕУ,НАТО,САД и други глумци.
Кога ќе ни направат на нас нешто, нема изјави од нашите политичари, нема изјави од странските организации од ништо
А ние да направиме еден мал инцидент- одма се националисти и расипувачи на мирот и безбедноста.

Такви ни се политичарите,таква ни е државата, така сме си се поставиле одамна

Сега ќе трпиме...
Потполно се согласувам со тебе...Само едно не ми фаќа црпкава...Шо има цел свет против нас бе???

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073

Пековме дека се ПОцивилизирани од косоварите .... ама за да станат цивилизирано пштество ќе помине бајги време

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
СО русиве алијанса да склучиме нека отвораст база кај нас со авиони,подморници у вардар и охрдско ,тенкови,едно 10 000 војници нека стационираат нека отворат фабрики т.е. нека влезат и на економски план па тогаш ке видат америте како се заебале ке биде како на куба у 60' или 70 'година незнам точна година ситуацијатабеше пред нуклеарна војна тоа треба да го направиме
Стартуваа со Србија,на ред е Македонија

Член од
28 јануари 2010
Мислења
493
Поени од реакции
117
Aко албанците са грагани на Република МКД, то на них и на сичките грагани на МКД знамето е македонското. Албанското знаме е знаме на туга држава. Оно е како бугарското и српското.
Ного ми е чудно како во една земиа може да се вее туго знаме од неини грагани, били дури то со плоски глави и клепи уши.
Това го нема никаде во светот и паленето на знамето на држава се казни со притвор.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

у темана македонија - внатрешни случувања ти реплицирав глеам до сеа не си вратил ај па ке ти пишам нешто.
клипот со 2цата девили прв пат е поставен пред МЕСЕЦ ДЕНА да не го дадеше алсат на телевизија немаше да знаете ни дека постои клипот НЕЛИ? - немој да одрекуваш зашто знаеш дека е така.

што се однесува до албанците (од албанија) да - цивилизиран народ се. незнам длаи си ги читал коментарите на јутуб имаше неколку коментари од самите албанци кои што кажуваат дека не ги сакаат албанците од македонија и косово бидејки се однесувале како талибанци (ако сакаш ке ти ги побарам коментарите и ке ти ги постирам тука па да видам какви докази ке ми дадеш)

оние дечурланана на клипт што едвај го скинаа знамето (со заби) и што ОПАСНО му влегоа со нозе и со боксови јас гарантирам дека се од косово или од македонија - ПРОТЕСТ со вкупно 20 души - не ме заебавај човече

Шо кур му е на албанециве бе?? Шо имаат сеа против Македонија?Да не планираат повторно создавање на “голема албанија„ :гомце: ??
а кога планот го прекинале? тоа им е на нив всадено уште од раѓање

Види им суратите.Ко да се излезени од некој експеримент на Др.Менгеле.:facepalm:
Инцест :)

Kajgana Shop

На врв Bottom