Ама каде да бегаш ? Од Близу луѓево веќе плачат! Поминав денес и до Оне и го прашувам вработениот ако склучам договор за колку дена ќе ми пуштите нет и без да му ја мисли ми вика 30.Па тие од АЕК ти ко кажале и тоа јас со ти го реков.
А со тоа дека вработените во Тхоме се као да добиле доживотна пензија и никој не се замара. ама како шо тргнало близу ќе им се види крајот.
пред некој ден сакав да земам лаптоп преку телефонска сметка , одам да ја прашам тетката во Тхоме да и кажам со сум одбрал да нарача. она ми вика ние не нарачуваме еве вимам тука еден лаптоп (10 пати послаб од тој со сакав да го купам) ако сакаш овој ако не ништо. демек беспари ми го дава ...
катастрофа се а и ако не сменат нешто околу пакетите ќе бегам и јас од Тхоме.
Овие пак од Т-Хоме као да не се ISP, прошлите години на сите понуди од останати провајдери одговараа со дупли трасфер или брзина и пак некако се туркаше.Оваа година многу чудно се понашаат.Од Т-Хоме ме убедуваат дека ни давале интернет прва класа - бил брз и најстабилен.Како може да биде побрз од Оне кога им ја дадоа цела инфраструктура - мрежата , серверите може и заедничка датабаза на корисници да користат.