Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Inter-Olympique Marsiglia , le probabili formazioni

Inter (4-3-1-2):
Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Poli, Stankovic, Cambiasso; Sneijder; Milito, Forlan.

Olympique Marsiglia (4-3-3):
Mandanda; Azpilicueta, Diawara, Nkoulou, Morel; Kaborè, Diarra, Gonzalez; Amalfitano, Gignac, A. Ayew.
Кој е овој Гонзалес кај Марсеј ?

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Inter-Olympique Marsiglia , le probabili formazioni

Inter (4-3-1-2):
Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Poli, Stankovic, Cambiasso; Sneijder; Milito, Forlan.
Добро ќе биде ако излезе со овој состав. Само да не почне со Pazzini на местото на Forlan и Nagatomo во одбрана. На минатата утакмица Nagatomo изгледаше ко мало дете покрај Ayew, сите шанси за Марсеј во второ полувреме беа преку него. Веројатно му дое памет на Ранко дека местото на Zanetti му е како бек, а Poli во средина. Ќе видиме утре. :cautious:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
Горе доле добар е составот за утре само место Станкович Оби може да игра, или Паломбо ама не сумњам дека Ранко ќе го игра Станкович, пулен му е. Во нападот со Форлан и Милито, а лев бек нека биде Занети за да им ја неутрализираме десната страна по која се доста опасни.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.170
Уште Занети на местото на Поли и среден ред од соништата...

Алварез и Гуарин до кога се повредени?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Уште Занети на местото на Поли и среден ред од соништата...

Алварез и Гуарин до кога се повредени?
Ако е точно над нас ова пишано за Алварез, тогаш сугурно уште неколку недели нема да биде на терен..
Гуарин готово се опорави од повредата, би требало викендов да дебитира :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Најдобра позиција за Занети е да игра лев бек,додека во средина освен Камби како деструктивец другите играчи мора да бидат по креативни(пример Поли и Алварез/Гуарин/Оби) ! Сепак бидејки не можеме да сметаме на Алварез и Гуарин,99 посто сум сигурен дека Раниери повторно ке го игра Станкович,на времето сите знаеме дека Станкович беше фудбалер кој знаеше да повлече и да даде гол од 30 метри,али сега сите го ставаме веќе како подефанзивен фудбалер за разлика од Оби кој сигурно повеќе ке помогне во нападот откоку во одбрана ! Во нападот очекувам да стартуваат Форлан и Милито,а зад нив нормално Снајдер,добра работа е што конечно му текна на Раниери да не игра со дефанзивна 3 ка во средина со Камби,Занети и Станкович и плус во напад Пацини кој е чекач а треба да очекува топки од споменатава средина !

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
И овој Алварез да ти бил стаклен. Да не испадне дека сум баксуз, али откако го стаив на аватар е повреден :свиркам:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ranieri za Sky: "Ja očekujem puno od Stankovića i Sneijdera"

Nakon konferencije za novinare, Claudio Ranieri je također razgovarao s Sky-em. "Sutra će biti važno da se igra sa sigurnošću,pokušat ćemo dobro da zatvorimo Remya.Možemo em da oni pokažu pravo lice Intera ".

se osloniti na naše navijače,oni će nam dati vjetar u leđa. Jer sve je moguće. Mi ćemo igrati sa mozgom - nastavio je Ranieri - odlučno i precizno,ova grupa razumije ovakvu situaciju, i znaju kako će to riješiti .Stanković i Sneijder...? Kvalitetni igrači, sada ih imam na raspolaganju i očekuj

--- надополнето: 12 март 2012 во 18:49 ---
Deschamps: "Inter favorit.Milito-OM? Nemoguće."

Didier Deschamps, trener Olympique Marseillea, uz vratara Steve Mandandu govorio je na konferenciji pred utakmicu protiv Intera. Prema riječima Deschamps: "Favorit za ovaj izazov je Inter, sutra nećemo imati ništa za izgubiti, mi ćemo izaći na teren i igrati svoju igru. Naša prednost je minimalna, ali mi ćemo se boriti. Nećemo ići na rezultat 0:0. bit će mnogo naših navijača, neki 5000, kako bi nas podržali i možemo biti ponosni na to. Inter? Ranieri je sretan, on može birati napadače, kao što si Forlan,Milito i Zarate,Pazzini. Milito u OM? Mi ne možemo to sebi priuštiti. Remy? : "Remy-ev povratak je svakako važan za nas jer je on osnovni igrač."

Член од
19 ноември 2011
Мислења
59
Поени од реакции
17
Кој е овој Гонзалес кај Марсеј ?
Тоа го видов и јас али викави ли грешка состав на веб сајтот или некој младинец но како и да е сменет е составот и на двата тима
INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Poli, Stankovic, Cambiasso; Sneijder; Milito, Forlan. All. Ranieri.

MARSIGLIA: Mandanda; Azpilicueta, Diawara, N'Koulou, Morel; Diarra, Cheyrou; Amalfitano, Valbuena, Ayew; Remy. All. Deschamps.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
cezar
maikon,lucio,samuel,zaneti
poli,stankovic,kambiaso
snajder
milito,forlan

Dali znaete deka ke soborime uste eden rekord i toa paknie sto go drzime.Najstar sostav vo istorijata na LS.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
cezar
maikon,lucio,samuel,zaneti
poli,stankovic,kambiaso
snajder
milito,forlan

Dali znaete deka ke soborime uste eden rekord i toa paknie sto go drzime.Najstar sostav vo istorijata na LS.
Па ќе срушиме, во составов што го пиша, само 2ца се под 30 години. Не е битно годините, да ги тепаме ние вечерва Марсеј добро ќе биде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom