Хамбургерот од „Седмица“ си иба мамата

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.393
Седмица си еба мајката, а ли-мари си отвори нов локал.
Уше они ако си ебат мајката и не знам шо ќе праиме.
Тоаш сите ќе страдат од едипов комплекс. :pos:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Пред 7-8 да не речам и 10 години, не се погаѓаше лош ден за 7ца....тие беа како Зевс кога станува збор за сендвичари во градов, но, се испокакаа максимално на секое поле.

П.С. тие што ги бранат, или слепо ги бранат или јадат од пред 3 години или се рондински врзани со спотсвеникот :P
И во мој интерес е седмица да прават подобри хамбургери од овие денешниве.
Него друже дај предложи ми друга сендвичара со цена слична или помала од таа во седмица а прават поквалитетен хамбургери и по можност да е во центаров на Скопје,по шо моментално не изигравам гурман кој се шетат низ Македонијава да пробвит хамбургери ,туку гледам да не останам гладен а притоа да јадам бургер после кој нема да се осеќам како Bear Grylls.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Најубави се од Хамби - Штип кој пробал знае, инаку по Скопје никако не можам да погодам добар хамбурегер или пак тост. Последен пат заглавив во една под болницата не и го памтам името и го фрлив коа видов во какви услови работат. Потоа кај ГТЦ една со жив стек и тај заврши во корпата. :sick:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И во мој интерес е седмица да прават подобри хамбургери од овие денешниве.
Него друже дај предложи ми друга сендвичара со цена слична или помала од таа во седмица а прават поквалитетен хамбургери и по можност да е во центаров на Скопје,по шо моментално не изигравам гурман кој се шетат низ Македонијава да пробвит хамбургери ,туку гледам да не останам гладен а притоа да јадам бургер после кој нема да се осеќам како Bear Grylls.
Нема, верувај ми дека нема.....имав пост еден вчера пишано на темава дека веќе поооооооодолг период не ми се случило да бидам задоволен од цена и вкус....кога мислам на цена, не барам нешто за 50 денари...нека биде и 100...слободно, ама да не биде количински ко баничка од Чаршија за 20 денари што се купува а вкусот ко полуживо куче смелено пред 1.5 минута.

Еден убаво кажа на форумов, единствен начин е да престане да се купува...тогаш ќе осетат намалување на прометот и ќе мора да го кренат квалитетот и количината за да ја повратат довербата кај купувачите. Се додека некои ја фалат 7ца таа постојано ќе си паѓа со квалитет и квантитет а ќе ја крева цената, што само ним им иде во корист а не на нас, купувачите.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Нема, верувај ми дека нема.....имав пост еден вчера пишано на темава дека веќе поооооооодолг период не ми се случило да бидам задоволен од цена и вкус....кога мислам на цена, не барам нешто за 50 денари...нека биде и 100...слободно, ама да не биде количински ко баничка од Чаршија за 20 денари што се купува а вкусот ко полуживо куче смелено пред 1.5 минута.

Еден убаво кажа на форумов, единствен начин е да престане да се купува...тогаш ќе осетат намалување на прометот и ќе мора да го кренат квалитетот и количината за да ја повратат довербата кај купувачите. Се додека некои ја фалат 7ца таа постојано ќе си паѓа со квалитет и квантитет а ќе ја крева цената, што само ним им иде во корист а не на нас, купувачите.
Во седмица и во останатите сендвичари не постојат само хамбургери, пример чикенот во седмица е одличен барем за мене, подобар никаде не сум пробал барем во Скопје.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Во седмица и во останатите сендвичари не постојат само хамбургери, пример чикенот во седмица е одличен барем за мене, подобар никаде не сум пробал барем во Скопје.
Мај фејврит - комбиниран со сланина (сега Мац)) ќе се избаци со “логиката“ дека е досаден сендвичот :facepalm:, али јбг, класичен хејтер )

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат, се е тоа во ред...односно би било во ред ако темата гласеше....7ца си еба мамата....а не Хамбургерот во 7ца си еба мамата.

Како и да е, јас повеќе јадам сендвич со две виршли....и освен виршлите, што не можат да ги скратат...се друго е намалено количински...и квалитетот е драстично намален. Така да, стојам на ставот дека не го заслужуваат епитетот најдобра сендвичара, всушност...не знам која во градов го заслужува.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Иако не верував дека ова ќе го кажам од животов сепак морам-ми се скурчи од хамбургерот од 7ца!!Дали од што ми е прејаден или апла го уништија не знам.Шарската од Вили според мене е број 1 во Скопје.За жал неам приметено делот со хигиената како што велите пошто ама коа влагам у Вили никад не сум се сконцентрирал да глеам таму пошто секад сум влагал мртов гладен и секад глеам у сосовите.
Жу-жу бургер е ок али иам јадено само чикен,за хамбургерот слушам само дека е катастрофа.Ако мислат дека 7ца ќе се вадат само на името ондак се заебале,барем кај мене.Подобра варијанта според мене е Кордон Блу од Беко него ли хамбургер од 7ца.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
38
Поени од реакции
17
аиии сеа ме потсетивте ... одамна неам отидено ама деновиве одам сигурно...
по таа улицата за накај мзт салата што е редот сендвичари .. пишува Лесковачка.. за 90ден хамбургер со помфрит и плескавицата се топи во уста ... помфритот не е ко кај другиве ама пак е добар... јас така ја имам запамтено сендвичарата неделава ќе одам да се потсетам :icon_lol:
ако не е веќе така како што памтам ќе ве известам

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
аиии сеа ме потсетивте ... одамна неам отидено ама деновиве одам сигурно...
по таа улицата за накај мзт салата што е редот сендвичари .. пишува Лесковачка.. за 90ден хамбургер со помфрит и плескавицата се топи во уста ... помфритот не е ко кај другиве ама пак е добар... јас така ја имам запамтено сендвичарата неделава ќе одам да се потсетам :icon_lol:
ако не е веќе така како што памтам ќе ве известам
Да да оваа е добра можам да потврдам Лесковачка али не вили,за 90 денари нема ништо бојле у град.Али сепак е далеку од центар,така да приматот на 7мица нема да биде земен бар за долго време.

P

PewDiePie

Гостин
бизнисот со хамбургери е речиси мртов
Кај нас да,зошто не можеш да најдеш квалитетен бургер направен од МЕСО.

Оди во америка да видиш и да пробаш што е бургер.......и после биле по 100 кила епа и ние би биле.

Kajgana Shop

На врв Bottom