- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.711
- Поени од реакции
- 13.393
Тоаш сите ќе страдат од едипов комплекс.Седмица си еба мајката, а ли-мари си отвори нов локал.
Уше они ако си ебат мајката и не знам шо ќе праиме.
Тоаш сите ќе страдат од едипов комплекс.Седмица си еба мајката, а ли-мари си отвори нов локал.
И во мој интерес е седмица да прават подобри хамбургери од овие денешниве.Пред 7-8 да не речам и 10 години, не се погаѓаше лош ден за 7ца....тие беа како Зевс кога станува збор за сендвичари во градов, но, се испокакаа максимално на секое поле.
П.С. тие што ги бранат, или слепо ги бранат или јадат од пред 3 години или се рондински врзани со спотсвеникот
Нема, верувај ми дека нема.....имав пост еден вчера пишано на темава дека веќе поооооооодолг период не ми се случило да бидам задоволен од цена и вкус....кога мислам на цена, не барам нешто за 50 денари...нека биде и 100...слободно, ама да не биде количински ко баничка од Чаршија за 20 денари што се купува а вкусот ко полуживо куче смелено пред 1.5 минута.И во мој интерес е седмица да прават подобри хамбургери од овие денешниве.
Него друже дај предложи ми друга сендвичара со цена слична или помала од таа во седмица а прават поквалитетен хамбургери и по можност да е во центаров на Скопје,по шо моментално не изигравам гурман кој се шетат низ Македонијава да пробвит хамбургери ,туку гледам да не останам гладен а притоа да јадам бургер после кој нема да се осеќам како Bear Grylls.
Во седмица и во останатите сендвичари не постојат само хамбургери, пример чикенот во седмица е одличен барем за мене, подобар никаде не сум пробал барем во Скопје.Нема, верувај ми дека нема.....имав пост еден вчера пишано на темава дека веќе поооооооодолг период не ми се случило да бидам задоволен од цена и вкус....кога мислам на цена, не барам нешто за 50 денари...нека биде и 100...слободно, ама да не биде количински ко баничка од Чаршија за 20 денари што се купува а вкусот ко полуживо куче смелено пред 1.5 минута.
Еден убаво кажа на форумов, единствен начин е да престане да се купува...тогаш ќе осетат намалување на прометот и ќе мора да го кренат квалитетот и количината за да ја повратат довербата кај купувачите. Се додека некои ја фалат 7ца таа постојано ќе си паѓа со квалитет и квантитет а ќе ја крева цената, што само ним им иде во корист а не на нас, купувачите.
Мај фејврит - комбиниран со сланина (сега Мац)) ќе се избаци со “логиката“ дека е досаден сендвичот , али јбг, класичен хејтер )Во седмица и во останатите сендвичари не постојат само хамбургери, пример чикенот во седмица е одличен барем за мене, подобар никаде не сум пробал барем во Скопје.
Брат, се е тоа во ред...односно би било во ред ако темата гласеше....7ца си еба мамата....а не Хамбургерот во 7ца си еба мамата.Во седмица и во останатите сендвичари не постојат само хамбургери, пример чикенот во седмица е одличен барем за мене, подобар никаде не сум пробал барем во Скопје.
кај е ова ли мари ?Седмица си еба мајката, а ли-мари си отвори нов локал.
Аеродром кај емзете, и новото е кај тц. скопјанка.кај е ова ли мари ?
Со врат е појакМај фејврит - комбиниран со сланина (сега Мац)) ќе се избаци со “логиката“ дека е досаден сендвичот , али јбг, класичен хејтер )
Да да оваа е добра можам да потврдам Лесковачка али не вили,за 90 денари нема ништо бојле у град.Али сепак е далеку од центар,така да приматот на 7мица нема да биде земен бар за долго време.аиии сеа ме потсетивте ... одамна неам отидено ама деновиве одам сигурно...
по таа улицата за накај мзт салата што е редот сендвичари .. пишува Лесковачка.. за 90ден хамбургер со помфрит и плескавицата се топи во уста ... помфритот не е ко кај другиве ама пак е добар... јас така ја имам запамтено сендвичарата неделава ќе одам да се потсетам
ако не е веќе така како што памтам ќе ве известам
Кај нас да,зошто не можеш да најдеш квалитетен бургер направен од МЕСО.бизнисот со хамбургери е речиси мртов