Каде сте го јаделе најубавиот/најгадниот хамбургер?

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
P

PewDiePie

Гостин
Денес јадев бургер од жужу.

Вистина е добар,плескавицата потсети малку на Нино во своите најдобри денови,компири многу премногу.....само многу леб тоа не ми се допаѓа.

Ама добра беше,и од вили и 7-ца подобра плескавица by far,плус се гледа дека е од месо правена а не да ти се превртува желудникот после јадење и кога ќе ждригнеш здивот да ти мириса ко да си јадел мртви фетуси. :icon_lol:

(y)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Во куманово во Џуџу бургер дефинитивно најдобар хамбургер прават-Кој пробал знае (y)

P

PewDiePie

Гостин
Денес јадев бургер од жужу.

Вистина е добар,плескавицата потсети малку на Нино во своите најдобри денови,компири многу премногу.....само многу леб тоа не ми се допаѓа.

Ама добра беше,и од вили и 7-ца подобра плескавица by far,плус се гледа дека е од месо правена а не да ти се превртува желудникот после јадење и кога ќе ждригнеш здивот да ти мириса ко да си јадел мртви фетуси. :icon_lol:

(y)
Процедурално.....си го повлекувам мислењево после денес. :sleep:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Дефинитивно кога не бев доволно едуциран за здрава храна, најдобриот хамбургер го јадев во
7- ца :rolleyes:

P

PewDiePie

Гостин
Образложив во друга тема мислам.ама во кратки црти
-многу леб
-сосовите не се осеќаат
-самиот сендвич нема посебен шмек
-за 130 денари ДЕФИНИТИВНО не вреди
-мал избор на салати
-и последно и најважно не се оригинални,идејата за сосовите окрадена од вили,идејата за мајнезот и компирите украдена од 7-ца.
Вака на хартија изгледа како добитна комбинација ама на пракса барем во жужу изгледа многу лошо.
:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сендвичара Тетекс Стара Чаршија, ЗАКООН 80 денари

П

Паган-др

Гостин
На страна овие маалскиве, во Жужу дефинитивно најлош хамбургер.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Дечки, ако некој некогаш иде накај Hard Rock Cafe (наскоро ќе има и во Унгарија) нека проба Legendary Burger, по можност Local Legendary Burger.
И одете гладни, за да не оставите недојаден бургер :)
И цената, во Мајами е 15$

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Леле Мац и јас те прочитав и се залетавме сите колеги од работа у Жу-Жу на бургер аууу па тоа од еден комотно можат двајца да јадат и да се прејадат која 7ца и ред другите, и стварно е екстра (дај боже да остане ваков), 130 денари ама алал да им се, и сосеви и салати свежи компири по килограм у хамбургер, јас изедов едвај до пола и другото ми остана за вечера :)
И сеа кој да ме праша на сите им викам у Жу-Жу да идат :icon_lol:
дефинитивно жу-жу двапати јадев и двапати го фрлив неможев цел да мавнам мн е јак,и јас што им препорачав на луѓе тоа е тоа бр1
--- надополнето: 16 мај 2012 во 23:03 ---
Леле Мац и јас те прочитав и се залетавме сите колеги од работа у Жу-Жу на бургер аууу па тоа од еден комотно можат двајца да јадат и да се прејадат која 7ца и ред другите, и стварно е екстра (дај боже да остане ваков), 130 денари ама алал да им се, и сосеви и салати свежи компири по килограм у хамбургер, јас изедов едвај до пола и другото ми остана за вечера :)
И сеа кој да ме праша на сите им викам у Жу-Жу да идат :icon_lol:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Најгадниот у она сендвичарата на автобуска одма десно од тоа пекарата што е под динамик. За саат време го повратив цел хамбургер. (y)

Член од
18 мај 2012
Мислења
59
Поени од реакции
17
во 1989, свети наум, државно ресторанче, плескавица на жар - домаќинки направена, без соја, без зачини, адитиви, кечап, сенф.... само сол и малце буковска пипер. Немаа ни векнички туку во четврт тазе леб ја ставија. Ден денес се сеќавам на неа....
браво бе друже (y) сум бил таму неколку години по ред, последен пат бев пред 2 години, иначе не јадам хамбургери али ова... најбоље плескавица у цела македонија дефинитивно
п.с. уште го даваат во обичен леб :)

Kajgana Shop

На врв Bottom